Meilė futbolui aukštyn kojomis apvertė Shakiros gyvenimą

Aistra futbolui padėjo Shakirai (36 m.) atrasti tikrąją meilę. Nors anksčiau Shakiros numylėtas Madrido „Real” klubas atsuko jai nugarą ir per varžybų pertraukas uždraudė jos dainas, šiai atlikėjai tai nebesvarbu.

Aistra futbolui padėjo Shakirai atrasti tikrąją meilę.<br>"Lrytas.lt" montažas
Aistra futbolui padėjo Shakirai atrasti tikrąją meilę.<br>"Lrytas.lt" montažas
Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

May 2, 2013, 12:21 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 10:12 AM

Pasaulis girdėjo šimtus romantiškų istorijų, matė daugybę pirmųjų bučinių ir švelnių apsikabinimų. Bet istorija tokios meilės, kokia užsimezgė tarp Shakiros ir futbolo klubo „Barcelona” gynėjo Gerard’o Pique (26 m.), nustebino visus. Jų aistringas romanas, įsižiebęs 2010-aisiais, – vis dar dėmesio centre.

Meilės istorijos pradžia buvo išties netikėta. Tai, kad iš Kolumbijos kilusi atlikėja Shakira yra futbolo aistruolė, žinojo visi.

Jai, visada palaikiusiai Madrido „Real”, buvo suteiktas net garbės aistruolės vardas tais tolimais laikais, kai čia žaidė britas Davidas Beckhamas ir prancūzas Zinedine’as Zidane’as.

Būtent šios vejos žvaigždės įteikė Shakirai mylimos futbolo komandos spalvomis išmargintus vardinius marškinėlius. Kitiems Madrido „Real” aistruoliams liko dainininkei tik pavydėti.

Shakiros dalyvavimas 2010 metais Pietų Afrikos Respublikoje vykusiame pasaulio futbolo čempionate niekam nebuvo staigmena. Atlikėjai net pasiūlyta sudainuoti oficialų šio čempionato himną, o „Barcelona” žaidėjui G.Pique – nusifilmuoti iškilmingo renginio reklaminiame vaizdo klipe.

Tuomet Shakira ir Gerard’as susitiko pirmą kartą.

Kodėl buvo pasirinktas būtent G.Pique? Niekas neabejoja, kad jis iki šiol tebėra vienas geriausių Ispanijos klubo žaidėjų. Be to, Gerard’as – klubo „Barcelona” buvusio viceprezidento anūkas.

Pasklidus žiniai, jog būtent atlikėjai Shakirai patikėta sudainuoti oficialų pasaulio futbolo čempionato himną, dar iki šio renginio žurnalistai pasiteiravo garsiosios atlikėjos, kurie futbolininkai labiausiai jai patinka ir su kuriuo ji, kaip aistruolė, sieja daugiausia vilčių.

„Man labai patinka, kaip įvarčius muša Davidas Villa. Bet pamėgau ir kito ispanų futbolininko – gynėjo G.Pique žaidimą. Be to, jis labai gražus”, – tada atsakė garsioji atlikėja.

Po tokių žodžių paparacai pradėjo sekioti paskui atlikėją ir futbolininką, stengdamiesi išsiaiškinti, kas juos sieja? Tik draugystė, o gal kas nors daugiau?

Bet niekam nepavyko užklupti jų bučiuojantis ar apsikabinus, nors gandai, kad tarp Shakiros ir Gerard’o užsimezgė meilės romanas, jau klajojo po bulvarinę žiniasklaidą.

Tokios kalbos sustiprėjo, kai Shakira oficialiai pareiškė apie savo išsiskyrimą su Antonio de la Rua, buvusio Argentinos prezidento sūnumi, su kuriuo susitikinėjo daugiau nei dešimt metų.

Antonio ir Shakirą siejo ne tik romantiški, bet ir dalykiniai santykiai.

Padedama Antonio atlikėja sudarė 10 metų 70–100 milijonų JAV dolerių vertės kontraktą su koncertus rengiančia bendrove, kurios paslaugomis naudojosi ir popmuzikos žvaigždė Madonna, žymusis Jay-Z ir muzikos grupė „U2”.

Atrodė, kad Shakiros gyvenimas klostosi tarsi sviestu patepta: karjera šovė į viršų, mylimasis Antonio padėjo ir ją palaikė. Nors kartais atviruose jos interviu praslysdavo nusivylimo gaidelės.

„Vyrui sunku būti šalia moters, kuriai skiriama daugiau dėmesio nei jam pačiam”, – yra sakiusi Shakira.

Paskui pora nutarė, kad iki visiškos laimės jiems trūksta vaikų, ir Shakira net pažadėjo padaryti pertrauką ir kuriam laikui atsidėti šeimai. Bet atsisakyti futbolo himno įrašo nepajėgė.

Kai dainininkei galutinai tapo aišku, kad A.de la Rua – ne jos romano herojus, ji pareiškė laikinai nutraukianti su juo santykius.

Antonio esą kaip ir anksčiau rūpinsis jos verslu, prižiūrės profesinius reikalus, o išsiskyrimas suteiks „individualumo ugdymo” galimybę. Ši, beje, baigėsi Shakiros partneryste su G.Pique ir vaiko gimimu, o Antonio – žygiu į teismą.

Buvęs mylimasis nutarė pareikalauti iš atlikėjos 100 milijonų JAV dolerių moralinei žalai atlyginti.

Shakiros ir G.Pique romanui patvirtinti reikėjo „faktų” – bučinių, apsikabinimų. Ir štai vienas Ispanijos leidinių paskelbė įdomų konkursą: tas, kuriam pavyks nutverti Shakirą ir Gerard’ą bučiuojantis, gaus 150 tūkstančių eurų premiją.

Nugalėtojas atsirado, ir jau 2011 metų pradžioje garsios atlikėjos ir futbolininko paslaptis buvo atskleista. Ispanijos žurnalo „Caras” viršelyje buvo įdėta švelniai besibučiuojančių Shakiros ir G.Pique nuotrauka.

Žurnalistui, atnešusiam žurnalo redakcijai šią „istorinę” nuotrauką, buvo sumokėtas 200 tūkstančių eurų (690 tūkst. litų) honoraras!

Bet garsiai porai nesinorėjo, kad apie jos santykius būtų trimituojama visam pasauliui. Tad fotografiją jie paaiškino tik kaip draugišką apsikabinimą gimtadienio proga.

Beje, iš Kolumbijos kilusi atlikėja ir ispanų futbolininkas gimė tą pačią dieną: vasario 2-ąją, tik 10 metų skirtumu. Būtent tiek metų Shakira vyresnė už savo mylimąjį.

Žinių apie G.Pique ir Shakiros santykius pateikė tuometis „Barcelona” treneris Josepas Guardiola. Būtent jis, iškvietęs savo pavaldinį, išsiaiškino mažiausias santykių su garsiąja atlikėja smulkmenas. Tad porai nebuvo prasmės slėpti savo santykių.

Nors Shakirai – 36-eri, o G.Pique – 26-eri, ši pora atrodo labai harmoningai. Svarbiausia, kad visose nuotraukose jie atrodo laimingi, su šypsena veiduose.

Kad ir kokia būtų ideali romantiška istorija, įsimylėjėlių kelyje visada pasitaiko vienokių ar kitokių kliūčių. To neišvengė ir šios istorijos herojai.

Garsioji atlikėja ir vienas geriausių pasaulio futbolininkų – labai užsiėmę, o tai neleidžia jiems nuolat būti kartu.

2011 metų spalį Shakira netikėtai pranešė žiniasklaidai apie išsiskyrimą su G.Pique. Beje, dėl labai banalios priežasties: futbolininkas buvo neištikimas atlikėjai su kita, gerokai jaunesne mergina.

Pikti liežuviai iškart prisiminė solidų buvusių mylimųjų amžiaus skirtumą. Negana to, Ispanijos žiniasklaida skleidė gandus, kad naujoji G.Pique draugė iškėlusi jam sąlygą: aš arba Shakira.

Iš atlikėjos taip ir nepavyko išpešti išsamesnių komentarų: liko neaišku, kas pirmasis prabilo apie išsiskyrimą.

Nejaugi tokia graži meilės istorija galėjo pasibaigti taip banaliai?

Atlikėjos gerbėjai nenorėjo tuo tikėti. Juolab kad jau anuo metu daugelis kalbėjo, kad Shakira laukiasi, o būsimojo vaiko tėvas – gražuolis G.Pique.

Tokios šnekos nebuvo panašios į tiesą, nes 2011-aisiais atlikėja pasinėrė į koncertų sūkurį.

Gyvenimas ėjo savo vaga, ir netikėtai įsiplieskęs Shakiros ir G.Pique romanas pradėjo grimzti į užmarštį.

Tik staiga internete ir žiniasklaidoje vėl atsirado žaviosios Shakiros ir gražuolio G.Pique nuotraukos. Paparacai juos užtiko atostogaujančius Italijoje, Amalfyje. Kada ir kaip jie su-spėjo susitaikyti?

Praėjusią žiemą Shakira ir G.Pique vėl at-šventė bendrą gimtadienį ir persikėlė gyventi į Barseloną. Dabar jų laimei niekas negalėjo sutrukdyti: nei didelis abiejų užimtumas, nei amžiaus skirtumas, nei jokios kitokios aplinkybės.

Shakira su malonumu stebėjo futbolo komandos „Barcelona” rungtynes, kartu su čia žaidžiančiu mylimuoju Gerard’u džiaugėsi pergalėmis arba guodė jį po pralaimėjimų.

Praėjusį rugsėjį oficialiame atlikėjos tinklalapyje atsirado pranešimas apie džiaugsmingą poros gyvenimo įvykį: jie laukiasi pirmagimio. Beje, pirmasis apie tai žurnalistams prasitarė atlikėjos tėvas Williamas Mebarakas – pasakė, jog greitai taps seneliu.

Šių metų sausio 22-ąją Shakirai ir G.Pique gimė sūnus Milanas.

Džiaugsminga naujiena iškart pasklido po internetą, tėvai įdėjo pirmąsias miegančio pirmagimio nuotraukas. Šis taip trokštamas kūdikis jaunąją porą padarė labai laimingą.

Įdėjusi sūnaus nuotraukas į socialinį tinklą „Twitter” visus savo gerbėjus atlikėja paragino aukoti labdaringiems tikslams UNICEF. Ji nori, kad Milanas jau nuo mažens padėtų kitiems vaikams, patiriantiems gyvenimo sunkumų.

Meilė futbolui padėjo Shakirai atrasti tikrąją meilę, kuri pakeitė visą jos gyvenimą. Tiesa, kažkada atlikėjos numylėtas Madrido „Real” atsuko jai nugarą. Anksčiau klubo stadione per rungtynių per-traukas visada skambėjo ištikimiausios gerbėjos dainos, o dabar jos draudžiamos.

Shakira laikoma išdavike, juk Madrido „Real” ir „Barcelona” jau seniai laikomi principiniais Ispanijos čempionato varžovais.

Bet Shakirai tai nebesvarbu. Jos gyvenimas įgijo naują prasmę: reikia rūpintis pirmagimiu ir džiaugtis laime, kurią dovanoja mylimasis Gerard’as.

Kažkada ji buvo prasitarusi, kad nebesitiki patirti motinystės džiaugsmo. Bet stebuklas Shakiros gyvenime įvyko. Gal tai likimas, o gal dovana už jos meilę futbolui?

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.