Baigėsi supermodelio N. Campbell ir rusų milijonieriaus V. Doronino romanas

Penkerius metus trukęs supermodelio Naomi Campbell ir rusų milijonieriaus Vladislavo Doronino meilės romanas išblėso. Pora atsidūrė ties skyrybų slenksčiu, rašo nypost.com.

Skiriasi rusų milijardierius V. Doroninas ir topmodelis N. Campbell.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Skiriasi rusų milijardierius V. Doroninas ir topmodelis N. Campbell.<br>"Lietuvos ryto" archyvas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2013, 1:36 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 8:14 AM

Anot vieno šaltinio, pora, susitikinėjusi nuo 2008 metų, nusprendė padaryti pertrauką. Tuo tarpu kito šaltinio teigimu, jiedu išsiskyrė visam laikui. Tai, kad pora nebesutaria, aplinkiniai pastebėjo dar vasario mėnesį, kai „Oskarų“ apdovanojimų vakarėliuose Holivude Naomi pasirodydavo be Vlado. Paskutinį kartą kartu jiedu pasirodė Majamio paplūdimyje kovo mėnesį. Vėliau V. Doroninas pastebėtas Niujorko viešbučio bare flirtuojantis su šviesiaplauke gražuole.

Nepaisant to, V. Doroninas negailėjo N. Campbеll pinigų ir dovanų. Manoma, kad Vladislavas atvyks pasveikinti Naomi su gimimo diena. Vieno šaltinio pastebėjimais, Naomi ir Vlado sudėtingi santykiai primena dalykinį susitarimą.

55 metų Rusijos verslininkas V. Doroninas vadovauja kompanijai „Capital Group“. Iki Naomi Vladislavas susitikinėjo su modeliu Karin Schonbachler. Jų santykiai truko apie 5 metus. Be to, tuomet verslininkas dar buvo susituokęs su Jekaterina. Oficialiai jiedu išsiskyrė tik 2009 metais. Skyrybos V. Doroninui kainavo 10 mln. JAV dolerių (apie 26 mln. litų).

2009 metų pradžioje pasirodė pranešimų, kad V. Doronino ir N. Campbell santykiai yra itin puikūs ir pora planuoja susituokti. Būsimai nuotakai Vladislavas užsakė išskirtinį tuoktuvių žiedą iš balto ir raudono aukso, papuošto retais briliantais. Žiedas kainavo 200 tūkst. eurų (apie 690 tūkst. litų). Nuotakos suknelę, kuri kainavo 100 tūkst. eurų (apie 345 tūkst. litų), Naomi užsakė pas italų dizainerius Domenico Dolce ir Stefano Gabbaną. Tačiau dėl užsitęsusio skyrybų proceso vestuves teko atidėti.

Dabar 42 metų gražuolę Naomi galima išvysti naujame seriale apie modelius „Veidas“, jau spėjusio susilaukti didelio populiarumo JAV. Taip pat ji neseniai pasirodė ant Brazilijoje leidžiamo žurnalo „Vogue“ viršelio.

Parengė Sniegė Pilypienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo