Po filmavimų N. Kidman ramybę atranda K. Urbano glėbyje

Holivudo žvaigždė Nicole Kidman (45 m.) prisidės prie Steveno Spielbergo vadovaujamos Kanų kino festivalio vertinimo komisijos.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 4, 2013, 12:54 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 7:11 AM

Australų aktorė kartu su būriu kitų kino įžymybių spręs, kuriam iš 19-os konkursinės programos filmų atiteks prestižinė Auksinė palmės šakelė.

Kartu su N. Kidman šioje komisijoje dirbs režisierius Angas Lee, indų aktorė Vidya Balan, japonų režisierė Naomi Kawase, škotų režisierė Lynne Ramsay, prancūzų aktorius ir režisierius Danielis Auteuilis, rumunų režisierius Cristianas Mungiu ir charizmatiškasis aktorius Christopheris Waltzas.

Ketino mesti aktorystę

N. Kidman sako esanti dėkinga savo vyrui kantri muzikos atlikėjui Keithui Urbanui, įkalbėjusiam ją po pertraukos grįžti į ekraną. Aktorystės moteris buvo nusprendusi atsisakyti gimus dukrai Sunday, kuriai dabar ketveri metai.

Elegantiškoji australė neslepia: „Buvau patenkinta gyvenimu ir maniau, kad pakaks būti aktore. Viskas pasikeitė po vieno pokalbio su vyru. Jis pasakė: „Jaučiu, kad tavyje vyksta kažkas, ką reikia išreikšti.“

O mama, kuri mane visuomet įkvepia, pridūrė: „Žinai, mieloji, labai norėčiau, kad mano karjera būtų buvusi tokia pat sėkminga kaip tavo. Ir būtent dėl to tavęs prašau nemesti savosios“, — pasakojo N. Kidman, kuri vis dar kalba su australišku akcentu, nors JAV praleido daugybę metų.

Herojė — praradusi atmintį

Jau keleri metai aktorė su vyru ir vaikais gyvena Našvilyje (Tenesio valstija, JAV).

Didelę praėjusių metų dalį ji praleido Europoje. Neseniai N. Kidman baigė filmuotis Prancūzijoje, kur buvo kuriama biografinė drama apie legendinę Holivudo aktorę Grace Kelly, tapusią Monako kunigaikštiene. Nicole joje atliko pagrindinį vaidmenį.

Šiuo metu — psichologinio trilerio „Kol nenuėjau miegoti“ (Before I Go to Sleep) kūrimo įkarštis. Juosta filmuojama Didžiojoje Britanijoje.

N. Kidman trileryje vaidina moterį, kenčiančią nuo amnezijos (atminties praradimo). Jos partneriu tapo Colinas Firthas.

Filmuodamasi šioje juostoje aktorė su dukromis Sunday (4 m.) ir Faith (2 m.) įsikūrė Londone.

Keithas aplanko šeimą, vos randa kelias laisvas dienas. Veiklus muzikantas yra populiaraus TV šou „Amerikos dievaitis“ vertinimo komisijos narys.

„Jam pakanka beprotiškumo sėsti į lėktuvą, atskristi į Londoną ir praleisti su mumis parą. Tai mane žavi“, — prisipažino aktorė.

Antroji santuoka — laiminga

N. Kidman tvirtina, kad daugiausia malonių akimirkų suteikia laisvas nuo filmavimosi laikas, kai ji gali pasvajoti, pabūti su šeima.

Ji sako už dvasinę ramybę pirmiausia dėkojanti savo sutuoktiniui K. Urbanui.

Nicole ir Keithas susipažino 2005-aisiais — praėjus ketveriems metams po australės skyrybų su Holivudo aktoriumi Tomu Cruise’u, su kuriuo ji įsivaikino mergaitę ir berniuką — Isabellą ir Connorą.

Birželio 25 dieną N. Kidman ir K. Urbanas minės 7-ąsias vestuvių metines. Ką jai reiškia ši santuoka?

„Nepriklausau vienišių tipui, visada norėjau rasti likimo skirtąjį. Svajojau su juo kartu žengti per gyvenimą. Man pasisekė, kad radau tinkamą vyrą.

Nežinau, kaip paminėsime šią datą, tiesiog džiaugiuosi, kad tiek laiko esame kartu. Santuoka — svarbiausia vertybė, o šeima — tarsi ramybės uostas. Todėl darysiu viską, kad mano santuoka nenutrūktų“, — sakė N. Kidman.

Džiaugiasi motinyste

Aktorė neslepia, kad didžiausią laimę jai suteikia vaikai.

„Niekada nemaniau, kad galėsiu tapti motina biologine prasme. Išmėginau daug būdų pastoti ir tik tuomet nutariau įsivaikinti. Turiu du įsivaikintus vaikus, mergaitę, kurią pati pagimdžiau, ir surogatinės motinos išnešiotą dukrelę. Jie — didžiausia laimė“, — atvirai pasakojo N. Kidman.

Dabar aktorė stengiasi kuo daugiau laiko praleisti turiningai.

„Laikas — vertingiausias dalykas. Negalite jo nusipirkti ar pasukti atgal, todėl svarbu, kam jį skiriate.

Dabar stengiuosi rasti laiko, kad aplankyčiau savo tėvus Sidnėjuje. Šiuo metu man svarbu tai, kas sulaukus dvidešimties neturėjo jokios reikšmės“, — prisipažino N. Kidman.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.