Prieš vestuves Švedijos princesė keičia išvaizdą ir bando mesti rūkyti

Švedijos princesei trisdešimtmetei Madeleinei – priešvestuvinio streso dienos.

Jauniausia Švedijos karaliaus Carlo XVI Gustafo ir karalienės Silvios dukra princesė Madeleine su savo sužadėtiniu Ch. O'Neilu susituoks jau po penkių savaičių.<br>„Reuters“
Jauniausia Švedijos karaliaus Carlo XVI Gustafo ir karalienės Silvios dukra princesė Madeleine su savo sužadėtiniu Ch. O'Neilu susituoks jau po penkių savaičių.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2013, 8:25 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:08 AM

Iki Madeleinės, kuri yra jaunesnioji Švedijos sosto įpėdinės Vicotorios sesuo, vestuvių su išrinktuoju 38 metų britų-amerikiečių kilmės verslininku Christopheriu O'Neillu liko vos penkis savaitės.

Kad atrodytų nepriekaištingai per svarbiausią savo gyvenimo dieną būsimoji nuotaka nemažai sportuoja. Jos plaukai buvo perdažyti sodria šokolado spalva, o oda įgavo sveiką ir rožinį atspalvį.

„Kaip ir visos nuotakos, ji prieš vestuves išgyvena stresą. Dar liko daug pasiruošimo darbų“, – švedų dienraščiui „Aftonbladet“ sakė karališkojo dvaro rūmų ekspertė Jenny Alexandersson.

Medeleine visada nemažai sportavo ir skyrė ypatingą dėmesį savo nagams – jai kiekvieną savaitę daromas manikiūras. Dabar princesė savo išvaizda susirūpino dar labiau.

Anot J. Alexandersson, ji labai dažnai lankosi sporto klube. Be to, drauge su savo sužadėtiniu Chrisu bei šuniuku Džeko Raselo terjeru Zorro užsiima greituoju ėjimu.

Ne mažiau dėmesio princesė skiria ir savo plaukams.

„Ji labai atidi savo plaukams. Nuo to laiko, kai tapo brunete, ji išbandė kelis skirtingus plaukų atspalvius. Neseniai po apsilankymo pas savo kirpėją jos plaukai įgavo šiek tiek šviesesnius tonus“, – atskleidė J. Alexandersson.

Prieš vestuves princesė stengiasi ir mesti rūkyti.

„Rūkymas yra problema. Tiek ji, tiek ir Chrisas rūko, bet abu stengiasi to nebedaryti“, – pasakojo karališkojo dvaro rūmų ekspertė.

Madeleine norėtų patobulinti ne tik išvaizdą.

Neseniai ji socialianiame tinklapyje „Facebook“ ji įkėlė savo dukterėčios Estelle nuotraukas ir paskelbė įrašus apie savo veiklą Pasaulio vaikų fonde Niujorke.

„Tai, žinoma, jos strategijos dalis. Ji nori turėti geresnį įvaizdį. Jeigu princesė nebūtų sutikusi, kad jos vestuvių ceremonija būtų vieša, iškiltų nemaža kritikos rizika, dėl ko nukentėtų visa karališkoji šeima. Dėl to karalius net galėtų sumažinti jai skirtų turtų ir titulų dalį, ko ji tikrai nenori“, – sakė dvarui artimas šaltinis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.