Svarbiausiame mados renginyje K. Kardashian patyrė fiasko

Pirmadienį Niujorke „Met Gala 2013“ renginyje susirinko būrys įžymybių. Patekti į prestižinį mados renginį gali toli gražu ne kiekvienas. Pirmą kartą „Met Gala“ dalyvavo ir televizijos žvaigždutė Kim Kardashian (32 m.). Tenka pripažinti, kad pirmas Kim blynas buvo prisvilęs.

Svarbiausiame mados renginyje "Met Gala" Kim Kardashian patyrė fiasko.<br>„Reuters“
Svarbiausiame mados renginyje "Met Gala" Kim Kardashian patyrė fiasko.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2013, 2:45 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 3:16 AM

K. Kardashian į „Vogue“ organizuojamą šventę atvyko apsirengusi žemę siekiančia, gėlių motyvais marginta, „Givenchy“ suknele su dideliu skeltuku kairėje pusėje. Suknelė buvo uždaru kaklu, o rankovės pavirto ilgomis pirštinėmis. Prie šios išskirtinės suknelės Kim priderino tokiu pačiu audiniu dekoruotas aukštakulnes basutes.

Dėl per didelio svorio kritikuojama K. Kardashian leidiniui „Life & Style“, kad norėjo pasipuošti kita suknele, tačiau paprasčiausiai į ją nebetilpo. Kim stilistas patarė jai nerodyti savo pastambėjusių rankų, todėl prie berankovės „Givenchy“ suknelės buvo prisiūtos rankovės.

Kim ir Kanye Westo neįvardintas pažįstamas sakė, kad Kanye siunta dėl tokio nevykusio mylimosios stiliaus. Jam buvo pikta, kad dėl Kim užgaidų teko sugadinti puikaus dizainerio kūrinį.

Pernai „Met Gala“ renginyje Kanye pasirodė vienas, nes „Vogue“ redaktorė Anna Wintour nenorėjo į šventę įleisti K. Kardashian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.