Garsus dainininkas ieškojo žudiko?

„Grammy” apdovanojimams nominuotos sunkiojo metalo muzikos grupės „As I Lay Dying” gerbėjus pasiekė kraupi žinia. JAV grupės lyderis įtariamas planavęs žmonos žmogžudystę.

Daugiau nuotraukų (1)

"Lietuvos rytas"

May 9, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 7, 2018, 1:11 AM

32 metų Timas Lambesis, regis, rezgė šiurpų keršto planą sutuoktinei Meggan.

Poros santykiai pastaruoju metu buvo pašliję – moteris pernai padavė skyrybų prašymą ir su trimis vaikais, kuriuos juodu su T. Lambesiu buvo įsivaikinę Etiopijoje, apsigyveno Kalifornijos Ensinitaso mieste.

Dainininkas, kaip įtariama, bandė surasti asmenį, galintį nužudyti jo žmoną, bet pakliuvo į užsimaskavusio detektyvo pinkles. T. Lambesis buvo suimtas vienoje Pietų Kalifornijos parduotuvėje, kurioje esą bandė pasamdyti samdomu žudiku apsimetusį pareigūną.

Atlikėjas buvo suimtas antradienį, bet žinių apie jo įtariamus planus San Diego policija gavo dar praėjusį ketvirtadienį. Greitai pradėtas tyrimas atvedė iki T. Lambesio arešto.

„Manau, kad užkirtome kelią didžiulei tragedijai”, – kalbėjo San Diego pareigūnų atstovė spaudai.

Metalo grupė „As I Lay Dying” susibūrė San Diege 2000 metais ir išleido 6 albumus.

Grupės tinklalapyje skelbiama, kad muzikantai šį mėnesį ketina vykti į koncertinį turą su keliais kitais metalo atlikėjais. Prieš keletą dienų T. Lambesis grįžo į JAV po gastrolių Azijoje.

Jo grupė dažnai vadinama krikščionių grupe, bet T. Lambesis interviu yra sakęs, jog nori, kad būtų vertinama jų muzika, o ne religinės pažiūros.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.