K. Moss reklamoje ir vėl pozavo visiškai nuoga

Supermodelis Kate Moss (39 m.) savo kūnu toliau žavi pasaulį. Manekenė iš Didžiosios Britanijos tapo naujuoju St. Tropezo apsauginio kremo nuo saulės ir savaiminio įdegio kremo reklaminiu veidu.

Manekenė iš Didžiosios Britanijos tapo naujuoju St. Tropezo apsauginio kremo nuo saulės ir savaiminio įdegio kremo reklaminiu veidu.<br>Stop kadras.
Manekenė iš Didžiosios Britanijos tapo naujuoju St. Tropezo apsauginio kremo nuo saulės ir savaiminio įdegio kremo reklaminiu veidu.<br>Stop kadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 9, 2013, 4:09 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 12:27 AM

Fotosesija vyko prie didžiulio baseino, o visų džiaugsmui britų pasididžiavimas prie jo pozavo visiškai nuoga. Tik kiek vėliau K. Moss apsivilko baltos ir juodos spalvų maudymosi kostiumėlius.

Prie baseino Kate juokavo, kad prie jos prisijungti gali visi tie, kurie jai leis jaustis smagiai.

„Juokas yra labai svarbu. Aš niekada nemėgstu visko priimti labai rimtai. Manau, kad labai svarbu būti geros nuotaikos ir gerai pasilinksminti“, - puikiai nusiteikusi laikraščiui „TheSun“ kalbėjo manekenė.

K. Moss tikrai mėgsta pokštauti būdama arti vandens. Prieš ketverius metus ji įmetė savo dabartinio vyri Jamie Hince'o nešiojamąjį kompiuterį tiesiai į baseiną. Kate tuomet tai sukėlė juoko bangą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.