Aktorės G. Paltrow grožio ir sveikatos paslaptis – speciali apyrankė

Prieš porą savaičių gražiausia pasaulio moterimi tituluota aktorė Gwyneth Paltrow išdavė savo žavesio paslaptį. Ir nors Holivudo gražuolė visuomet propagavo sveiką gyvenimo būdą, vis dėlto prasitarė, kas jai padeda kasdien jaustis energingai ir išlaikyti dailias kūno formas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2013, 9:34 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 7:51 PM

Moters ranką puošia apie 99 svarus (apie 400 litų) kainuojanti apyrankė, kuri padeda reguliuoti žmogaus aktyvumo lygį, pradeda vibruoti, jei apima tingulys ir pataria, ką valgyti, rašo dailymail.co.uk.

Aksesuaras turi įmontuotą jutiklį, kuris padeda identifikuoti žmogaus veiklą ir suprasti, kada jis vaikšto, kada bėgioja, kada sėdi. Jei apyrankę nešiojantis žmogus ilgą laiką nieko neveikia ar apsnūsta, prietaisas pradeda vibruoti. Jis taip pat turi įmontuotą chronometrą, leidžiantį matyti, kiek laiko užtrunka tam tikri veiksmai.

Prietaisą galima sujungti su mobiliomis programėlėmis telefone ir nuskenavus tam tikrų maisto produktų brūkšninius kodus, skaičiuoti suvartojamų kalorijų kiekį. Apyrankės nešiotojas taip pat reguliariai gauna trumpąsias žinutes su pasiūlymais, kaip gyventi sveikiau.

Apyrankė puikiai atstoja ir žadintuvą: apskaičiavusi optimalų miego laiką ir reaguodama į šviesą ji kas rytą ima švelniai vibruoti taip žadindama jos nešiotoją.

Tokios apyrankės sparčiai populiarėja visame pasaulyje. Jas išbandę tikina, kad maždaug po mėnesio pastebėjo akivaizdžius skirtumus: jų miegas tapo gilesnis, susireguliavo mityba, atsirado daugiau jėgų, laiko fiziniam krūviui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Honest Insights in Sustainability Reporting