Meilė aktorius užklumpa filmavimo aikštelėje

Jausmai, suliepsnoję per filmavimą, gali įkvėpti rimtus santykius. Ryanas Goslingas (32 m.) ir Eva Mendes (39 m.) prieš dvejus metus susipažino vaidindami juostoje „Niujorko šešėlyje“. Dabar pora jau užsimena apie vestuves.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 17, 2013, 6:42 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 2:38 PM

Filmuojant paskutinius kriminalinės dramos „Niujorko šešėlyje“ kadrus niekam iš kūrybinės grupės nebuvo paslaptis, kad R. Goslingas ir E. Mendes yra daugiau nei bičiuliai.

Juostoje į įsimylėjėlių vaidmenis įsijautę aktoriai ir pasibaigus filmavimui vis dažniau būdavo pastebimi kartu.

Filmo premjera įvyko šių metų balandį. Per dvejus metus, praėjusius nuo pirmo susitikimo filmavimo aikštelėje, Ryanas ir Eva išbandė savo jausmus.

Poros bičiuliai tvirtina, esą aktoriai jau mąsto apie vestuves.

Gerbėjos surengė mitingą

Dar neseniai R. Goslingas dievagojosi neketinantis su niekuo susisaistyti. Įspūdingos išvaizdos aktorių visiškai tenkino sekso simbolio statusas. Dėl jo dūsavo tūkstančiai merginų.

„Garantuoju, kad jam ant torto net nereikia užpūsti žvakučių, jos pačios gęsta vien nuo jo buvimo“, — rašė viena aktorių beviltiškai įsimylėjusi mergina.

Kai 2011 metais žurnalas „People“ seksualiausiu metų vyru paskelbė Bradley Cooperį, Niujorke net įvyko protesto mitingas, kurio dalyvės buvo įsitikinusios, kad šis titulas turėjo atitekti R. Goslingui.

Rizikuoja savo kailiu

Jo patrauklumo priežastis lengva paaiškinti — sportiško sudėjimo, mėlynų akių blondinas, talentingas, darbštus.

Be to, R. Goslingas imlus naujovėms. Dėl vaidmens aktorius pasirengęs mokytis Rytų kovos menų technikos ar perprasti staliaus meistriškumo paslaptis.

Žiniasklaidoje mirga pranešimai apie gerus aktoriaus darbus, dėl kurių jis yra pasirengęs rizikuoti savo kailiu.

Kartą Niujorko gatvėje R. Goslingas išskyrė rimtai susipliekusius chuliganus. Kitąsyk tiesiog iš po automobilio ratų ištraukė užsižiopsojusią merginą. Žodžiu, tikras vyras!

Aktoriui kartais bandoma primesti širdžių daužytojo reputaciją, tačiau bergždžiai. Toks Ryanas niekada nebuvo.

Žavisi vyresnėmis moterimis

Nedideliame Kanados miestelyje gimęs R. Goslingas po tėvų skyrybų liko gyventi su motina ir vyresniąja seserimi. Vėliau aktorius teigė, kad ši aplinkybė turėjo įtakos jo gyvenimui.

„Man atrodo, kad mano pasaulėžiūra — kaip merginos“, — šmaikštavo Ryanas viename interviu, turėdamas galvoje kai kurias savo biografijos detales: gyvenimą be tėvo, baleto pamokas ir dalyvavimą televizijos šou „The Mickey Mouse Club“, kur savo kelią taip pat pradėjo dainininkės Britney Spears ir Christina Aguilera.

Aplinka, kurioje R. Goslingas brendo, išmokė jį suprasti ir vertinti moteris. Tai tapo jo sėkmės garantu.

Aktorių visada traukė labiau patyrusios filmavimo aikštelių partnerės. 2002-aisiais nusifilmavęs trileryje „Apgalvota žmogžudystė“, jis metus susitikinėjo su šio filmo partnere Sandra Bullock, už jį vyresne 16 metų.

Po dvejų metų, 2004-aisiais, dramos „Užrašų knygelė“ kūrimo įkarštyje jis užmezgė romaną su Rachel McAdams — dvejais metais už save vyresne.

Nutraukęs santykius su ja Ryanas pasinėrė į darbą. „Atsidaviau tik kinui, — prisipažino aktorius. — Jis yra mano meilė. Praeityje bendravau su dviem nuostabiomis merginomis. Kol kas nesutikau tos, kuri galėtų jas atstoti.“

Atskirai ilgai neištveria

E. Mendes — aktorė, modelis, interjero dizainerė, kurią vyrų žurnalai tituluoja seksualiausia planetos moterimi.

Kubietiško kraujo turinti Eva atitinka Ryano skonį — graži ir septyneriais metais vyresnė.

R. Goslingas lankėsi su ja Disneilende, Griffitho observatorijoje, kviesdavo pasivaikščioti po Los Andželą, atvykdavo į jos filmavimus.

„Ryanas lanko ją bet kokia proga. Jie nuolat vaikštinėja po rajoną, kuriame gyvena Eva, ir į namus užsisako daug maisto“, — žurnalistams pasakojo artimas poros draugas.

Baigęs darbą juostoje „Niujorko šešėlyje“ R. Goslingas pradėjo filmuotis kriminalinėje dramoje „Gangsterių medžiotojai“. Vis dėlto nei įtemptas darbo grafikas, nei žavioji juostos partnerė Emma Stone nesugebėjo sugriauti jo ir Evos santykių.

Tarp Los Andželo ir Niujorko keliaujantys aktoriai visuomet rasdavo laiko susitikimams. Kol Ryanas filmuodavosi, Eva prižiūrėdavo jo mylimą šunį. Kai dirbdavo Eva, Ryanas atnešdavo jai kavos.

Praėjusių metų birželį aktorius su mylimąja vyko į savo motinos Donnos Gosling, kuriai buvo suteiktas bakalauro laipsnis, išleistuvių vakarą.

Akivaizdu, kad E. Mendes kandidatūrai jau pritarė svarbiausias žmogus R. Goslingo gyvenime.

Subrendo vestuvėms?

„Ryanas neketina persikelti gyventi pas Evą, o ji neplanuoja apsigyventi pas jį“, — prieš kelias savaites žurnalistams aiškino poros draugai.

„Nemanau, kad vedybos yra išskirtinis ir privalomas dalykas. Nežinau, ar noriu vaikų, bet santuoka man atrodo nuobodi“, — prieš porą metų yra sakiusi Eva.

Šie žodžiai iš gražuolės lūpų nuskambėjo dar iki pažinties su R. Goslingu.

Praėjusių metų pabaigoje žiniasklaidoje jau pasklido kitokių naujienų.

„Ryanas subrendo vestuvėms ir ketina pasipiršti“, „Eva praeityje buvo nusiteikusi prieš vedybas, bet Ryanas įsitikinęs, kad sugebės ją perkalbėti“, — tokiomis žiniomis mirgėjo pasaulio žiniasklaida.

Mylimajai paskyrė vaidmenį

Eva ir Ryanas viešumoje retai pasirodo kartu, o dalyvaudami tokiuose renginiuose kaip filmo „Niujorko šešėlyje“ premjera elgiasi pabrėžtinai oficialiai.

Vis dėlto garsiosios poros gerbėjai viliasi, kad ši meilės istorija baigsis laimingai. Tokioms viltims pagrindą suteikė pats R. Goslingas — neseniai pareiškė norintis pailsėti nuo kino.

„Man reikia pailsėti nuo savęs, beje, kaip ir žiūrovams nuo manęs. Noriu apmąstyti, ką ir kaip darau“, — pareiškė aktorius, per pastaruosius trejus metus nusifilmavęs dvylikoje kino juostų.

Tačiau atsipūsti R. Goslingui vargu ar pavyks — netrukus turi būti pradėta filmuoti pirmoji jo režisuojama juosta „Kaip pagauti monstrą“. Beje, Ryanas — ir scenarijaus autorius. O vieną pagrindinių vaidmenų atliks E. Mendes.

Tad Ryanas ir Eva vėl susitiks filmavimo aikštelėje. Ir kas žino, gal šis filmas jų gyvenime sudėlios visus taškus.

Suvedė žudikų vaidmenys

■ Ne viena garsių aktorių pora yra susipažinusi filmavimo aikštelėje.

Bradas Pittas (49 m.) ir Angelina Jolie (37 m.) susitiko 2004-aisiais filmuojant juostą „Ponas ir ponia Smitai“. Joje aktoriai vaidino sutuoktinius, gavusius užduotį vienas kitą pasiųsti į aną pasaulį.

■ Tuomet B. Pittas buvo vedęs taip pat aktorę Jennifer Aniston. Jie išsiskyrė, kai 2005 metais Bradas su Angelina buvo pastebėti meiliai burkuojantys Kenijos paplūdimyje.

■ A. Jolie ir B. Pittas — viena garsiausių daugiavaikių šeimų. Jie turi šešis vaikus — tris įsivaikintus ir tris biologinius.

Tuokėsi du kartus

■ Legendinė aktorė Elizabeth Taylor (1932—2011 m.) su vienu iš savo vyrų Richardu Burtonu (1925—1984 m.) susipažino filmuojant „Kleopatrą“ (1963 m.).

■ Tuomet R. Burtonas buvo vedęs, o E. Taylor — tris kartus išsiskyrusi.

■ „Elizabeth pažvelgė skvarbiomis akimis ir man užvirė kraujas“, — pirmą susitikimą prisiminė R. Burtonas.

■ Po dešimties bendro gyvenimo metų jie išsiskyrė, tačiau po poros metų vėl susituokė.

■ Antroji santuoka buvo kur kas trumpesnė — truko dvejus metus. Aktoriai vėl pasuko savo keliais.

■ Įdomu tai, kad prieš mirtį R. Burtonas apie E. Taylor sakė: „Mes niekada nebuvome išsiskyrę ir niekada neišsiskirsime.“

Paliko šeimas

■ Meilės aistros įsiplieskia ir lietuvių filmavimo aikštelėse.

■ Aktoriai Jūratė Vilūnaitė (43 m.) ir Rimantas Bagdzevičius (59 m.) vienas kitą pamilo vaidindami TV serialuose „Amžini jausmai“ (TV3) ir „Nekviesta meilė“ (LNK).

■ Jiems serialuose teko išgyventi dramas — skyrybas ir naujus jausmus.

■ Aktoriai vaidmenis perkėlė ir į asmeninį gyvenimą. J.Vilūnaitė dėl R. Bagdzevičiaus paliko sutuoktinį teatro dekoracijų kūrėją Remigijų Jančauską, o R. Bagdzevičius — savo antrą žmoną buvusią baleriną Aušrą Gineitytę.

■ „Gerai žinau savo laimės kainą, — „TV antenai“ yra sakiusi J. Vilūnaitė. — Nėra taip, kad laimė ateitų lengvai, kaip malonus laimikis. Kaina, kurią reikia sumokėti, yra labai didelė. Skyrybos, išgyvenimai ir tai, kas tęsiasi paskui, niekur nedingsta. Tai ištisas procesas.“

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.