Gražuolė A. Rai atsikratė pagurklio ir susigrąžino dailias formas

Lygiai prieš metus „Mis pasaulis 1994” Aishwarya Rai (39 m.) Kanų kino festivalyje sulaukė ypatingo dėmesio. Čia ji pasirodė gerokai sustambėjusi, o jos svoris tapo apkalbų objektu. Tuomet Bolivudo gražuolė kritikams dėl savo antsvorio rėžė: „Svarbiausia būti sveikai.”

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2013, 8:42 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 12:02 PM

Kadaise gražiausia pasaulio moterimi laikytos indės antsvoris kurį laiką buvo bene svarbiausia tema Indijos žiniasklaidoje.

Svorio aktorė priaugo gimus dukrelei Aaradhyai. Dvigubas pagurklis ir papilnėję skruostai moters netrikdė. „Aktoriai – matomi žmonės. Natūralu, kad visi turi, ką apie juos pasakyti“, - tuomet teigė ji.

Bet šių metų Kanų kino festivalyje gražuolė ne tik spindėjo laime, bet ir pademonstravo puikias kūno formas.

Po dukrelės gimimo Aishwarya buvo priaugusi net 25 kilogramus, o jų atsikratyti jai padėjo indų dieta, kurios ji griežtai laikėsi keletą mėnesių, ir, žinoma, – meilė.

Prieš šešerius metus A. Rai sumainė aukso žiedus su dvejais metais jaunesniu aktoriumi ir prodiuseriu Abhisheku Bachchanu, garsių Indijos aktorių Amitabho ir Jayos Bachchanų sūnumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.