D. Hasselhoffas Vilniuje: „Nustebau, kad žmonės čia mane dar prisimena“

Nežinia, kas į Rotušės aikštę trečiadienio popietę priviliojo daugiau vilniečių – galimybė pamatyti daug įspūdingų mašinų ar žinia, kad per Lietuvą nusidriekusiame ralyje „Gumball 3000“ važiuoja JAV kino žvaigždė Davidas Hasselhoffas. Susirinkusiems rankas spaudęs, kartu nuotraukoms pozavęs 60-metis aktorius sakė, kad lietuvių susidomėjimas paglostė jo savimeilę.

D. Hasselhoffą pradžiugino dėmesys, kuriuo gerbėjai jį apdovanojo Vilniuje.<br>T. Bauras
D. Hasselhoffą pradžiugino dėmesys, kuriuo gerbėjai jį apdovanojo Vilniuje.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

2013-05-23 18:06, atnaujinta 2018-03-06 08:53

Iš serialų „Ratuotas riteris“ ir „Gelbėtojai“ geriausiai žinomas aktorius pastaraisiais metais turi dviprasmišką reputaciją – internete didžiulio populiarumo sulaukė nufilmuotas vaizdelis, kuriame aktorius girtutėlis pusnuogis guli ant viešbučio kambario grindų ir kramsnoja sūrainį. Šį vaizdą nufilmavo ir internete patalpino aktoriaus dukra – kad jis pagaliau atsitokėtų ir suprastų, kaip žemai nusirito. Aktorius yra pagarsėjęs ir agresyviu elgesiu.

Tačiau Vilniuje jis atrodė labai malonus, noriai bendravo su gerbėjais ir elgėsi kaip tikras mandagumo įsikūnijimas.

Savo žavios mylimosios Hayley Roberts lydimas vyras, kaip ir kiti ralio dalyviai, nužingsniavo papietauti į restoraną „Stikliai“.

„Puikus maistas. Vakar maistas, kurį užsisakiau viešbutyje, irgi buvo geras. Viskas čia man patinka“, - išėjęs iš restorano, sakė aktorius.

Grįžęs į Rotušės aikštę, jis vėl mojavo gerbėjams ir prisipažino nustebęs, kad jų susirinko tiek daug.

„Paprastai nesiveržiu bendrauti, bet šiandien čia apėjau visą aikštę, visiems sakiau – duok penkis. Labai džiaugiuosi, čia būdamas. Esu pagerbtas ir nustebęs, kad žmonės čia mane prisimena, žino, kas aš.

Juk serialas „Ratuotas riteris“ buvo sukurtas dar prieš 30 metų. Ar tas filmas čia populiarus? O serialas „Gelbėtojai“? Taip? Oho“, - stebėjosi aktorius.

Ar silpnybe dailiajai lyčiai pagarsėjęs vyriškis pastebėjo, kokios gražios Lietuvos merginos?

„Taip, viskas čia gražu. Miestas, žmonės – viskas. Kai važiavome gatvėmis, žmonės mums mojavo perėjose. Nuostabu, kiek daug žmonių privilioja mašinos.

Kiekvienas, kuris dalyvauja šiame ralyje, gali jaustis labai laimingas. Man patinka vairuoti – išmokau, būtent filmuodamasis „Ratuotame riteryje“. Niekada nesivaržiau profesionaliose lenktynėse, bet vairavimas – mano aistra“, - sakė aktorius.

Jį ypač džiugina tai, kad šių lenktynių metu bus surinkta pinigų labdarai. Tarp suvenyrų, kurie bus parduoti aukcione ralio pabaigoje – automobilio „Kitt“, kurį matome seriale „Ratuotas riteris“, vairas su D. Hasselhoffo autografu. Gautos lėšos bus skirtos Nelsono Mandelos labdaros fondui.

„Jau surinkta maždaug pusė milijono JAV dolerių, manau, pasieksime visą milijoną. Tai nuostabu“, - sakė Davidas, „Kitt“ vadinęs geriausiu automobiliu, kokį yra tekę vairuoti.

Jam išvažiavus, į Rotušės aikštę atriedėjo garsi JAV reperė ir aktorė, „Grammy“ apdovanojimo laimėtoja Eve.

Nors pliaupė lietus, atlikėja išlipo iš automobilio ir nebijodama permirkti bendravo su reporteriais.

„Iš visų miestų, kuriuos aplankėme, Vilniuje susirinko daugiausia žmonių. Tai nuostabu. Kai pamačiau, kad važiuosime į Lietuvą, Latviją, Estiją, buvau suintriguota, nes niekada nesu čia buvusi.

Nenusivyliau – Vilnius labai gražus miestas. Man tik gaila, kad čia būsime taip trumpai – pavalgysime ir iškart važiuosime į Varšuvą. Tikriausiai lis visą dieną. Tai tikrai užp..a“, - kvatojosi repo garsenybė.

Ji gyrė antradienio vakarą Rygoje surengtą kito ralio dalyvio, reperio Xzibit koncertą.

„Jis visus tiesiog užmušė. Labai geras vakaras. Mes visi labai susidraugavome, jau esame kaip šeima. Manau, po kelionės kartu eisime į studiją įrašyti dainos“, - sakė Eve, kuri sekmadienį surengė muzikinį pasirodymą ralio starte Kopenhagoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.