Per suėmimą aktorė A. Bynes demonstratyviai išmetė bongą pro langą

Ketvirtadienio naktį Niujorko policija suėmė aktorę Amanda Bynes (27 m.) dėl marihuanos laikymo ir vartojimo. Pamačiusi pareigūnus aktorė pribėgo prie lango ir iš 36 pastato aukšto demonstratyviai išmetė 30 centimetrų aukščio bongą (vandens pypkę, skirtą rūkyti marihuanai), praneša dailymail.co.uk. Nors bongas nieko nesužalojo, A. Bynes pateikti kaltinimai dėl neatsakingo elgesio, sukeliant pavojų aplinkiniams.

A. Bynes įsivėlė į skandalą dėl marihuanos.<br>"In Touch"
A. Bynes įsivėlė į skandalą dėl marihuanos.<br>"In Touch"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 24, 2013, 2:32 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 8:01 AM

Apie A. Bynes nusikalstamą veiką pareigūnams pranešė daugiaaukščio, kuriame aktorė turi butą, durininkas.

Po incidento Amanda buvo nugabenta į ligoninę, kur medikai ištirs jos psichinę būklę.

Tai ne pirmas kartas kai Amanda turi problemų dėl marihuanos. Dar šią savaitę žurnalas „In Touch“ rašė, kad A. Bynes namai pilni marihuanos ir pateikė tai įrodančias nuotraukas. Pati aktorė tikino, kad nuotraukos netikros.

„Tai ne mano lova! Tai ne mano kojų pirštai! Aš esu pasidariusi pedikiūrą!“ - savo paskyroje „Twitter“ tinkle piktinosi A. Bynes.

Aktorė dažnai piktinasi jai skiriamu žiniasklaidos dėmesiu: „Keliu ieškinius tam tikriems tinklaraščiams ir žurnalams, kurie sako, kad sergu psichikos liga!“

Kovo mėnesį aktorė grasino paduoti į teismą dvi žiniasklaidos priemones, kurių redaktoriai kėlė klausimus dėl jos keisto elgesio - A. Bynes vaikštinėjo po Niujorką su marškiniais ant galvos.

Amandos asmeninis gyvenimas pastaraisiais mėnesiais spaudą domino dėl vairavimo ir teisinių problemų. Gegužės mėnesį jai buvo atimtas vairuotojo pažymėjimas dėl vairavimo neblaiviai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.