Avariją sukėlusio dainininko Vito prodiuseris persipjovė venas (papildyta, video)

Įspūdingu balsu garsėjantis Rusijos dainininkas Vitas (Vitalijus Gračiovas) gegužės 10 d. įsivėlė į skandalą, automobiliu partrenkęs dviratininkę ir, negana to, grasinęs merginai į pistoletą panašiu daiktu. Panašu, kad skandalas labiau prislėgė ne patį dainininką, o jo prodiuserį. Antradienį pranešta, kad Vito prodiuseris Sergejus Pudovkinas naktį persipjovė venas. Dėl bandymo nusižudyti jis paguldytas į psichiatrijos ligoninę, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 28, 2013, 11:21 AM, atnaujinta Mar 6, 2018, 4:49 AM

Policijos teigimu, 42 m. S. Pudovkino sužalojimai nežymūs, jo gyvybei pavojus negresia.

Šaltinių duomenimis, apie 3 val. nakties buvo iškviesta greitosios pagalbos medikų brigada ir rado S. Pudovkiną apimtą stipraus streso. Medikai jam suteikė būtiną pagalbą ir išvyko.

Bet netrukus medikams vėl teko vykti į tą patį namą. Jie išvydo, kad prodiuseris persipjovė rankų venas. Žaizdos buvo ant abiejų dilbių.

Neatmetama galimybė, kad incidentas gali būti susijęs su vairuotojo teisių atėmimu iš Vito, jo sukelta skandalinga avarija ir apklausa dėl bandymo daryti spaudimą valdžios atstovui. Rusijoje gyvenantis Vitas yra Ukrainos pilietis, jam inkriminuojami sunkūs nusikaltimai, todėl tyrėjai gali pareikalauti teismo suimti įtariamąjį.

Pats Vitas patvirtino žurnalistams, kad S. Pudovkinui prireikė medikų pagalbos. Pasak dainininko, prodiuseris pats jam paskambino ir pasakė, kad persipjovė venas. Būtent Vitas ir iškvietė greitąją pagalbą. Tikėtina, kad prodiuseris buvo apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotikų.

Skandalas su Vitu įsisiūbavo gegužės 10 d. Tą dieną jis, vairuodamas visureigį „Infiniti“, partrenkė dviračiu važiavusią merginą, ji atsidūrė ligoninėje. Pasak jos, dainininkas jai grasino daiktu, panašiu į pistoletą (vėliau išsiaiškinta, kad tai buvo muliažas). Po įvykio dainininkas atsisakė atlikti medicininį patikrinimą, dėl to jam buvo surašytas administracinis protokolas.

Prieš Vitą iškeltos ir dvi baudžiamosios bylos – dėl grasinimo nužudyti ar sunkaus sveikatos sutrikdymo ir dėl jėgos naudojimo prieš valdžios atstovą.

Advokatas neigia

Vito advokatas Sergejus Žorinas vėliau antradienį paneigė, kad prodiuseris persipjovė venas ir paguldytas į psichiatrijos ligoninę.

„Aš ką tik kalbėjau su Sergejumi (Pudovkinu). Jis iš tiesų yra ligoninėje, bet ne psichiatrijos, o pačioje paprasčiausioje. Venų jis nepersipjovė, jam buvo tiesiog nervinis priepuolis. Informacija apie Pudovkino paguldymą į psichiatrijos ligoninę su perpjautomis venomis neatitinka tikrovės“, - pabrėžė S. Žorinas.

Anksčiau šaltiniai iš teisėsaugos organų pranešė, kad Vito prodiuseris antradienį ant abiejų dilbių padarė sau dideles pjautines žaizdas. Jų duomenimis, jis pradžioje buvo nuvežtas į N. Sklifosovskio vardo greitosios pagalbos kliniką. Suteikė pacientui pagalbą, ligoninės gydytojai išsiuntė į Maskvos psichiatrijos ligoninę nr. 3.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.