Dainininkas Vitas scenoje - princas, o gyvenime - melagis ir chamas?

Pareiškimą į policiją dėl grasinimo nužudyti parašė Olga Cholodova.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-05-28 18:44, atnaujinta 2018-03-06 04:03

Pareiškimą į policiją dėl grasinimo nužudyti parašė Olga Cholodova.

„Važiuodama per Rusijos parodų centrą, staiga pajutau stiprų smūgį į užpakalinį dviračio ratą. Bet suspėjau nušokti. Dviratis pakliuvo po mašina, kurioje sėdėjo tik vairuotojas. Bet jis iš visureigio neišlipo. Ir tuomet, atidariusi automobilio duris, mėginau paaiškinti, kad jis sukėlė avariją. Bet vairuotojas nukreipė į mane pistoletą ir prigrasino. Sprendžiant iš išorės, jis buvo lyg apsvaigęs nuo narkotikų: kažką nerišliai kalbėjo“, - pasakojo žurnalui „Tajny zviozd“ O. Cholodova.

Pasak 28 metų moters versijos, pažeidėjas, pervažiavęs dviratį, pamėgino dingti, bet „pabučiavo“ dar dvi mašinas. Tuomet iš įvykio vietos pasileido pėsčiomis, bet buvo sulaikytas avarijos liudininkų ir policininkų.

O. Cholodova atsipirko išgąsčiu, mėlyne ir sulaužytu dviračiu. Štai tuomet ir paaiškėjo, kad į pareigūnų rankas pakliuvo ne bet kas, o garsusis atlikėjas Vitas. Policininkai užlaužė jam rankas ir uždėjo antrankius. Automobilyje rastas pistoletas pasirodė besąs muliažas.

„Neturi teisės manęs sulaikyti! Vadinasi, tu, „gaidys!“ - šaukė atlikėjas tai vienam, tai kitam policininkui, bjauriai keikėsi, o taip pat puolė ant kelių, tikindamas, jam bloga su širdimi.

Į pagalbą vyrui atskubėjo jo žmona, 26-erių Svetlana Grankovskaja. Ji taip pat pradėjo šaukti, keiktis ir puldinėti žmones, filmavusius šią sceną savo mobiliaisiais telefonais. Visa tai matė išsigandusi ir verkianti ketverių metų Vito dukrelė.

Policija prašė sutuoktinių pagalvoti apie vaiką ir deramai elgtis. Bet Vitas nenurimo: necenzūriniais žodžiais prašė žmonos „užvažiuoti į snukį“ tiems, kurie išdrįso jį fotografuoti ar filmuoti.

Policijoje Vitas mėgino įtikinti pareigūnus, kad avarijos metu už vairo buvo ne jis, o jo vairuotojas, jis sėdėjęs ant galinės sėdynės. Atlikėjas tikino, kad nevartoja alkoholio, bet pūsti į alkoholio matuoklį atsisakė. Pasak jo, tai buvusi prieš jį surengta provokacija, o pistoleto muliažas - jo talismanas.

Teismo nuosprendis: Vitas neteko teisės vairuoti 1,5 metų. Ši avarija nebūtų sukėlusi tokio atgarsio, jei ne garsaus atlikėjo elgesys. Juk šlykščiai keiktis, įžeidinėti aplinkinius, - tokios teisės nesuteikia nei „nesveika širdis“, nei žvaigždės statusas .

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.