G. Paltrow, M. Bellucci, D. Moore ir kitų kino žvaigždžių žavesio paslaptys

Nors jaunystės eliksyras, deja, iki šiol neišrastas, bet yra moterų, kurios net ir peržengusios 40, 50 ir netgi 60-ies metų ribą sugeba išlikti seksualios ir patrauklios.

Sofia Vergara, Demi Moore, Sophia Loren ir Gwyneth Paltrow atrodo kur kas jaunesnės nei yra iš tiesų.<br>AP
Sofia Vergara, Demi Moore, Sophia Loren ir Gwyneth Paltrow atrodo kur kas jaunesnės nei yra iš tiesų.<br>AP
K. Catrall ir J. Fonda - turi puikias figūras.<br>AP
K. Catrall ir J. Fonda - turi puikias figūras.<br>AP
Aktorė Monica Bellucci.<br>AP
Aktorė Monica Bellucci.<br>AP
Daugiau nuotraukų (3)

lrytas.lt

Jun 1, 2013, 10:01 PM, atnaujinta Oct 19, 2017, 6:04 AM

Tiesa, jos visos – kino žvaigždės. Kur slypi jų žavesio paslaptis?

Gwyneth Paltrow (40 m.)

Šviesiaplaukė aktorė priklauso tam moterų tipui, kurios su amžiumi tik gražėja. Kalbant apie Gwyneth, reikėtų pripažinti, kad jos grožio paslaptis – kasdienis dėmesys sau, o ne tik agurkų kaukės ar puikūs genai.

Aktorė kasdien sportuoja su asmeniniu treneriu, iš maisto raciono yra išmetusi viską, kas skanu, bet kenksminga, o kasdieniai apsilankymai pas kosmetologus taip pat įeina į dienos darbų grafiką. Tiesa, kosmetologų paslaugomis Gwyneth ne visada lieka patenkinta - ji liko labai nusivylusi botulino injekcijomis.

G.Paltrow yra atvirai prisipažinusi, kokių pastangų iš jos pareikalauja puikios formos palaikymas: „Aš verkiu ir rėkiu, o susitvardžiusi vėl prisiverčiu treniruotis. Esu tiesiog priklausoma nuo treniruočių. Bet tik kai pasiekiau tokių rezultatų, pradėjau klausyti, ką sako mano treneris. Būtent tos alinančios treniruotės ir pakeitė mano figūrą – už tai esu beprotiškai jam dėkinga“.

Vis dėlto „geležinė ledi“ (turime omeny jos pilvo presą, o ne charakterį) Gwyneth Paltrow turi vieną silpnybę – šeštadieniais ji surūko cigaretę. Bet juk gyvenime gali būti bent viena mažytė nuodėmė?

Sofia Vergara (40 m.)

Kolumbietė aktorė ir modelis Sofia Vergara žavi ne tik savo gražiomis akimis, bet ir idealia figūra, kurios galėtų pavydėti ne viena 20-metė. Lotynų Amerikos žvaigždė S.Vergara JAV ir Europoje išgarsėjo po to, kai nusifilmavo „Pepsi“ reklamoje su futbolininku Davidu Beckhamu. Dabar Sofia – viena iš geriausiai apmokamų Amerikos televizijos žvaigždžių.

Gražuolė neslepia, kad dėl tokios sėkmės ji turi dėkoti savo išvaizdai. „Būkime atviri – mano krūtinė padėjo atvėrti daug durų“, - kartą pareiškė žvaigždė.

Humoro jausmo iš Sofios irgi neatimsi. Viename iš interviu ji „išsidavė“: „Artimiausiu metu pasidarysiu veido patempimą, o ateity, kai nukris mano seksualumas, paprasčiausiai sumažinsiu apimtis, kad niekas netrukdytų“.

Jaunatviškai atrodanti moteris turi 21 metų sūnų Manolo. Tad nieko nuostabaus, kad kartu pasirodančius motiną ir sūnų daugelis palaiko pora. Tačiau gyvenime Sofia nemėgsta už save daug jaunesnių vyrų. Už savo dabartinį draugą Nicką Loebą ji vyresnė tik 3 metais.

Monica Bellucci (48 m.)

Bėga metai, o Monica Bellucci kaip ir anksčiau lieka moters grožio etalonas daugeliui vyrų. Jos vyras aktorius Vincent'as Casselis be jos neįsivaizduoja savo gyvenimo, kaip ir dizaineriai Domenico Dolce ir Stefano Gabbana – savo reklamos kampanijos be Monicos. Aktorė niekada neslėpė, kad jos grožis – tai ginklas, kuriuo ne tik galima, bet ir reikia naudotis.

„Išsaugoti kūno grožį yra daugybė būdų, tame tarpe – ir nuostabi kosmetika, ir specialūs pratimai. Tačiau, jei moteris tingi tuo užsiimti, neturiu ką jai daugiau pasakyti“, - sakė Monica viename interviu. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, kad ji labai griežta, tačiau iš tiesų aktorė nepasisako už gyvenimo malonumų apribojimą.

„Išstudijavau savo kūną ir žinau, kad, pavyzdžiui, paukštiena man nugula ant šonų. Bet negi jūs galvojate, kad aš, italė, nustosiu valgyti paukštieną?! Niekada! - pareiškė aktorė. - Tik tuomet, kai to reikalauja darbas, galiu ką nors išbraukti iš savo valgiaraščio, bet gyventi taip visą gyvenimą ir per vakarienę su vyru ar draugais vaidinti mados auką... Man tai atrodo paprasčiausiai kvaila!“

Demi Moore (50 m.)

Demi Moore savo kūno formomis gali varžytis ne su viena jaunikle. Visuomet susitvarkiusi ir pasitempusi moteris nei iš arti, nei iš toli nepanaši į 50-metę. Galbūt jos žavesio paslaptis – audringas asmeninis gyvenimas?

Demi visuomet labiau domėjosi vyrais, o ne dietomis. Ir, nepaisant fakto, kad jos vedybos su 35 metų Ashtonu Kutcheriu baigėsi skyrybomis, o Demi, pasak gandų, po dvasinio sukrėtimo iki šiol dar neatsipeikėjo, nuolatiniai pergyvenimai dėl širdies reikalų padeda aktorei atrodyti jaunatviškai ne tik siela, bet ir kūnu.

Viename iš interviu aktorė pasakojo: „Negaliu išsaugoti dvidešimtmetės įvaizdžio, nors žmonės stengiasi išsaugoti viską, kas jiems kada nors pateko į rankas. Mečiau visas dietas, kad nerodyčiau blogo pavyzdžio savo dukterims. Turiu tris dukras, ir tik jaunėlė yra smulkių kaulų. Mokau jas branginti savo grožį ir nepataikauti tam, su kuo jos neturi nieko bendra. Aiškinu joms, kad būti lieknai – tai dar nereiškia būti laimingai. Įdomiausia, jog nuo tada, kai lioviausi alinti savo kūną įvairiausiais pratimais ir dietomis, mano figūra pasidarė tokia, apie kokią svajojau visą gyvenimą“.

Imkite pavyzdį iš Demi Moore - mėgaukitės gyvenimu!

Kim Catrall (56 m.)

Kim Catrall – ryškiausias pavyzdys ir įrodymas to, kad moteris, net ir peržengusi 50-mečio ribą, gali būti žavi ir seksuali.

Gyvenime Kim daug kuo panaši į ją išgarsinusią Samantą iš kultinio serialo „Seksas ir miestas“. Ji – turtinga vidutinio amžiaus moteris, neleidžianti sau atsipalaiduoti. Išsaugoti dailias kūno linijas jai padeda „seni geri draugai“ - joga ir pilatesas.

Skirtingai nuo kitų žvaigždžių, tvirtinančių, kad jų jaunystės paslaptis – geri genai ir gera nuotaika, Kim sąžiningai prisipažįsta, jog, norėdama išsaugoti puikią formą ji turi sunkiai padirbėti.

„Visą gyvenimą laikausi dietos, nes turiu žvėrišką apetitą, - prisipažino ji viename interviu. - Kasdien treniruojuosi, išgeriu aštuonias stiklines vandens. Ir taip visą gyvenimą... Su metais tai daryti man vis sunkiau. Kai kurios mano kūno dalys protestuoja prieš dietas, bet tik jų dėka, atsibudusi ankstų rytą pradedu mankštintis“.

Kas dar galėtų pasigirti tokia geležine valia? Beje, kaip išsaugoti amžiną jaunystę galima paskaityti Kim Catrall knygose „Seksualumo dosjė“ ir „Kaip atrasti save“.

Jane Fonda (75 m.)

Nepaisant to, kad šiai Holivudo žvaigždei jau 75-eri, niekam nepasiverstų liežuvis pavadinti ją močiute. Per vis savo gyvenimą ji labai daug padarė ir dėl kitų moterų – juk Jane Fonda ne tik talentinga aktorė, bet ir sveiko gyvenimo būdo pavyzdys, aerobikos treniruočių pradininkė, išleidusi 12 videofilmų su aerobikos pratimų programomis ir šešias knygas apie tai, kaip išsaugoti tobulą kūną. Tad Jane Fonda turi visas teises žarstyti patarimus kitoms – net būdama tokio solidaus amžiaus savo kūno linijomis ji sugebėtų užtemdyti dar ne vieną jauną žvaigždutę.

J.Fonda prisipažįsta, kad amžius ją dar labiau įpareigoja rūpintis savo kūnu ir sveikata. „Tai, ką galėjau sau leisti būdama 20-ies, nebegaliu sulaukusi 40-ies. Labai mėgstu martinį ir retsykiais leidžiu sau suvalgyti didžiulį sūrainį. Bet kuo senyn, tuo sunkiau atsistatyti po tokių nuodėmių. Šiaip esu labai disciplinuota persona“, - prisipažino aktorė.

Būtent geležinė disciplina padeda 75 metų aktorei ne tik taip nuostabiai atrodyti, bet ir nugalėti vėžį. Prieš trejus metus aktorė sunkiai susirgo. Bet vos išsirašiusi iš ligoninės, Jane Fonda pareiškė žurnalistams, kad netrukus parengs naują aerobikos programą, o apie vėžį ji daugiau nieko nenori girdėti!

Sophia Loren (78 m.)

Nors italų kino legendai Sophiai Loren – 78-eri, ji gali sau leisti gilias iškirptes ir prigludusias vakarines sukneles. Negana to, kai jai buvo 72-eji, moteris dalyvavo erotinėje fotosesijoje vyrų kalendoriui!

Merginos jau kelis dešimtmečius studijuoja Sophios Loren grožio receptus, o ji jais noriai dalijasi savo knygose.

„Už viską, ką turiu gyvenime, esu dėkinga spagečiams“, - kartą pasakė aktorė. Ir iš tiesų, aktorė beprotiškai dievina spagečius, ir, kaip tikra italė, pati juos puikiai gamina. Tačiau tai nereiškia, kad ji leidžia sau valgyti pyragus ir saldumynus.

Apie tai, kad aktorė eina miegoti 9 valandą vakaro, keliasi anksti ryte ir mankštinasi savo sode, žino daugelis. Bet nereikia pamiršti, kad aktorės jaunystė buvo audringa, taip kad išsaugoti grožį vyresniame amžiuje jai padėjo ne tik dietos ir pratimai, bet ir turiningas asmeninis gyvenimas. Juk moteriai svarbiausia – būti laimingai.

Parengė Erika Zabulėnienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.