Jogos pratimai išryškino pernelyg liekną manekenės M. Kerr kūną

Vienu seksualiausių visų laikų modeliu tituluojama Miranda Kerr (30 m.) per „Instagram“ programėlę pasidalino nuotrauka, kurioje ji demonstruoja savo lankstumą. Fotografijoje užfiksuota, kaip Miranda paplūdimyje atlieka tiltelį, jogoje vadinamą rato poza. Tiesa, ši poza pabrėžė ne tik jos lankstumą, bet ir pernelyg liekną kūną.

Jogos pratimai išryškino pernelyg liekną manekenės M. Kerr kūną.<br>„Instagram“
Jogos pratimai išryškino pernelyg liekną manekenės M. Kerr kūną.<br>„Instagram“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-03 16:41, atnaujinta 2018-03-05 23:10

175 centimetrų ūgio M. Kerr sveria vos 48 kilogramus. Ji pati tikina, kad tokios figūros paslaptis – sveika mityba, pilateso ir jogos treniruotės.

„Aš jau kurį laiką lankau pilateso ir jogos užsiėmimus, treniruojuosi su svarmenimis ir valgau tik sveiką maistą. Mano nuomone, sveikas gyvenimo būdas yra labai svarbus. Pavyzdžiui, net važiuodama automobiliu ar skrisdama lėktuvu imu medituoti“, – anksčiau „Daily Mail“ pasakojo M. Kerr.

Kol vieni M. Kerr gerbėjai liaupsino jos pasirinktą gyvenimo būdą ir liekną figūrą, kiti ėmė ją kritikuoti ir apkaltino neatsakingumu.

„Miranda Kerr, prašau, dar kartą žvilgtelėk į savo nuotrauką ir nuspręsk, ar tai tikrai yra ta fotografija, kurią turėtų pamatyti jaunos moterys. Tu gali būti tokia, kokia nori, tačiau ši nuotrauka tikrai paveiks tavimi susižavėjusias jaunas moteris. Manau, kad elgiesi labai neatsakingai“, – nuotrauką pakomentavo „Instagram“ vartotoja, pasivadinusi Junekatie.

Australų kilmės modelis pasidalino dar keliomis nuotraukomis, pabrėžiančiomis M. Kerr seksualumą. Dėl Mirandos pamėgtų atvirų, dažnai nuogą kūną pabrėžiančių fotosesijų „Victoria's Secret“ vadovybė nutraukė sutartį su žinoma manekene.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.