E. Claptonas prieš koncertą pietavo rytietiškų patiekalų restorane

Lietuvoje viešintis garsusis gitaristas Ericas Claptonas galvos dėl to, kur pavalgyti, pernelyg nesuka. Prieš antradienį Kauno „Žalgirio“ arenoje vyksiantį koncertą atlikėjas užsuko į sostinės senamiestyje esantį „Labuki“ restoraną. Šiame restorane jis pietavo jau antrą dieną iš eilės – pirmą kartą jis čia užsuko pirmadienio vakarą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 4, 2013, 1:43 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:22 PM

Regis, restoranas E. Claptonui taip patiko, kad naujos vietos jis nusprendė nebeieškoti. Antradienį dainininkas japonų-korejiečių restorane valgė miso sriubą, nigirių, sušių-maki rinkinį.

Britų muzikantas pietavo su savo vairuotoju. Anot restorano darbuotojų, 68-erių muzikantas buvo puikiai nusiteikęs ir ne kartą pagyrė restorano maistą. Papietavęs jis autografą suraitė ant restorano valgiaraščio.

Antradienio popietę muzikantas iš Vilniaus važiuos į Kauną – ten jo laukia pirmasis karjeroje pasirodymas Lietuvos publikai.

„Bilietai – puikiai perkami, Erico gerbėjai ypač suaktyvėjo per paskutines kelias dienas. Ericą pasitiks didelė minia žiūrovų“, - sakė koncertą rengiančios agentūros „BDG Music Group“ atstovas Deividas Afarjanc.

Iš Lietuvos muzikantas keliaus į Rygą – ten jo karjeros 50-mečiui skirtų gastrolių koncertas įvyks trečiadienį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.