Trečiąkart ištekėjusi K. Winslet laukiasi trečio vaiko

Britų aktorė, „Oskaro“ laureatė Kate Winslet laukiasi pirmojo vaiko nuo trečio sutuoktinio Nedo Rocknrollo, antradienį pranešė atstovė.

Kate Winslet laukiasi pirmojo vaiko nuo trečio sutuoktinio Nedo Rocknrollo, antradienį pranešė atstovė.<br>AP
Kate Winslet laukiasi pirmojo vaiko nuo trečio sutuoktinio Nedo Rocknrollo, antradienį pranešė atstovė.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 5, 2013, 10:55 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 9:38 PM

„Kate ir Nedas patenkinti“, - sakė ji žurnalui „People“. Kita atstovė AFP patvirtino šią informaciją, bet nieko nekomentavo.

37 metų aktorė už N. Rocknrollo – britų magnato Richardo Bransono sūnėno – ištekėjo pernai gruodį. Per jaukią ceremoniją Niujorke už vyro ją išleido jos kolega iš „Titaniko“ Leonardo DiCaprio.

Naujasis aktorės sutuoktinis, kuriam – 34 metai ir kuris savo vardą yra pasikeitęs iš Abelio Smitho, nepilnu etatu dirba dėdės kosmoso kelionių kompanijoje „Virgin Galactic“. Pora susitikinėti pradėjo 2011 metais.

K. Winslet pirmą kartą ištekėjo 1998 metais, už Jimo Threapletono, kuris buvo režisieriaus padėjėjas statant jos filmą „Ekspresas į Marakešą“.

2000-aisiais jiems gimė duktė Mia Honey, bet kitais metais jie išsiskyrė.

Antras aktorės sutuoktinis buvo „Oskaru“ apdovanotas britų režisierius Samas Mendesas, kuris režisavo „Amerikos grožybes“.

Jie 2003 metų gegužę susituokė per ceremoniją Karibų saloje Angilijoje, o po septynių mėnesių gimė jų sūnus Joe Alfie, bet 2010-aisiais pora paskelbė apie draugišką išsiskyrimą.

K. Winslet savo geriausios aktorės „Oskarą“ gavo 2009 metais, už senstančios buvusios nacių koncentracijos stovyklos prižiūrėtojos vaidmenį „Skaitove“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.