Aktorė A. Ditkovskytė vyro dainos vaizdo klipe tapo seksualia gundytoja (video)

Neseniai muzikinę karjerą pradėjęs garsus rusų aktorius Aleksejus Čadovas interneto portale „Youtube“ ketvirtadienį išplatino dainos „Brangioji“ vaizdo klipą, kuriame pasirodo ir lietuvių kilmės Rusijos aktorė Agnija Ditkovskytė. Pagrindinį vaidmenį suvaidinusi aktorė įkūnija aistringą vilioklę.

Aktorė A. Ditkovsytė vyro dainos vaizdo klipe tapo seksualia gundytoja.<br>"Youtube"
Aktorė A. Ditkovsytė vyro dainos vaizdo klipe tapo seksualia gundytoja.<br>"Youtube"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 6, 2013, 7:34 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:47 PM

Požemiuose, garažuose ir metaliniuose aptvaruose filmuotame vaizdo klipe netrūksta nei seksualių merginų, nei „blogiukus“ vaidinančių vyrukų. Roko, repo ir lengvos elektroninės muzikos ritmais skambančioje dainoje vienais apatiniais apsirengusi A. Ditkovskytė ir A. Čadovas muzikiniais dialogais aiškinasi tarpusavio santykius, galiausiai pora aistringai pasibučiuoja.

Pora aukso žiedus sumainė praėjusių metų rugpjūtį, vėliau medaus mėnesiui išvyko į Balį. Jų tarpusavio santykiai visuomet buvo kupini aistrų ir intrigų - jie tai skyrėsi, tai taikėsi.  „Mūsų pažiūros pradėjo skirtis. Aleksejui reikėjo vieno, o man, kaip tada atrodė, visiškai ko kito“, - išsiskyrimo priežastis dar seniau aiškino Agnija.

Meilė iš naujo įsižiebė, kai pora pradėjo vaidinti viename filme. Pasak Aleksejaus, tuomet jis ir nusprendė: užtenka išsidirbinėti, Agnija - jam skirtas žmogus. Tai puikiai atsispindi ir naujajame klipe. Sutuoktiniai atrodo iš tiesų vienas kitą įsimylėję.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.