Po Rusijos lyderio skyrybų – kalbos apie ypatingas V. Putino moteris

Ketvirtadienio vakarą Rusijos prezidento Vladimiro Putino ištarti žodžiai televizijos kanalui „Rossija-24“ nuvilnijo per visą pasaulį. Tik išgirdę apie V. Putino ir jo žmonos Liudmilos skyrybas pasaulio žurnalistai ėmė spėlioti, kas prezidentą paskatino žengti tokį žingsnį?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-07 10:52, atnaujinta 2018-03-05 19:28

Netruko visi prisiminti jo tariamus romanus su olimpine čempione, buvusia gimnaste Alina Kabajeva, šnipe Anna Chapman ir asmenine fotografe Jana Lapikova. Šios trys moterys ilgą laiką buvo peršamos su Rusijos prezidentu.

Ar kažkuri paskatino prezidentą galutinai nutraukti ryšius su žmona - galima tik spėlioti, mat Rusijos prezidentas apie savo asmeninį gyvenimą niekada nebuvo linkęs kalbėti.

Rusijos prezidentas iki paskelbimo apie skyrybas labai retai yra viešai pasakojęs apie savo savo šeimos gyvenimą. Valstybinė žiniasklaida irgi laikėsi principo, kad V. Putino asmeninis gyvenimas yra nelaužomas tabu.

Pats V. Putinas visada tikino nemanąs, kad būtina apie tai pasakoti, mat, jo teigimu, pašalinių dėmesys drumstų artimųjų ramybę.

Siejo su šnipe

Vokiečių žvalgybos agentūra BND yra apibūdinusi V. Putiną kaip „mergininką ir žmonos mušiką“. Tokius titulus būsimasis Rusijos vadovas pelnė praėjusio amžiaus 9-ajame dešimtmetyje, kai gyveno Vokietijoje ir dirbo KGB.

Rusijoje ilgą laiką sklido kalbos, kad buvęs KGB agentas susitikinėja su raudonplauke gražuole A. Chapman.

A. Chapman 2010 metais buvo sulaikyta Jungtinėse Valstijose dėl šnipinėjimo Rusijai. Tų pačių metų liepą buvusio KGB agento duktė buvo deportuota namo.

Seksualios agentės ugniniais plaukais nuotraukos tuojau apskriejo visą pasaulį ir pavertė ją įžymybe gimtojoje šalyje.

Kulminacija tapo jos pasirodymas ant podiumo Rusijos mados savaitės metu, kuri vyko Maskvoje praėjusio mėnesio pradžioje. A. Chapman vilkėjo prie kūno prigludusį odinį kostiumą.

A. Chapman meilužiai iki šiol jos negali pamiršti. Visi jie teigdavo - A. Champman mokėjo savo elgesiu apsvaiginti. Ji gudriai pasinaudodavo savo moteriškumu, kad gautų reikiamą informaciją.

Pagimdė du vaikus?

Bene dažniausiai V. Putinas buvo siejamas su gimnaste Alina Kabajeva, buvusia olimpine čempione.

Pirmą kartą gandai apie Rusijos prezidento ir sportininkės romaną pasirodė 2008 metais, kai laikraštis „Moskovskij korespondent“ paviešino straipsnį, kuriame buvo rašoma, kad V. Putinas išsiskyrė su savo žmona ir ketina vesti gimnastę.

Teigiama, kad buvusi gimnastė, o dabar Dūmos deputatė V. Putinui yra pagimdžiusi du vaikus: vieną mergaitę ir berniuką. Šias kalbas prezidentas neigdavo. Rusijos žiniasklaida netgi rašė apie planuojamas V. Putino ir A. Kabajevos tuoktuves.

Alina Kabajeva buvo olimpinė ir dukart pasaulio meninės gimnastikos čempionė. Iškovojusi paskutinį savo titulą 2007-aisiais ji atsisveikino su didžiuoju sportu.

Dabar Alina – Rusijos Valstybės Dūmos deputatė, bet politikoje kol kas nepasižymėjo, nebent tik išvaizda. Viešumoje būna retai, interviu seniai nedalija.

Piršo su fotografe

Buvusi „Mis Maskva“ konkurso dalyvė J. Lapikova 2011 metais tapo asmenine Rusijos premjero Vladimiro Putino fotografe.

Sužinoję apie naują V. Putino aplinkos darbuotoją šalies laikraščiai ir tinklaraščiai skelbė Rusijos valstybinio prekybos ir ekonomikos universiteto absolventės pikantiškas nuotraukas, kuri būdama 23-jų dalyvavo 2008 metų Maskvos gražuolių rinkimuose, tačiau į prizinį trejetuką nepateko.

J. Lapikovos itin atviros nuotraukos buvo skelbiamos ir interneto socialinio tinklo jos asmeninėje paskyroje. Rusijoje netilo kalbos, kad ši jauna ir žavi fotografė apsuko prezidentui galvą.

Taip pat pasirodė kalbų, esą įdarbindamas jauną ir žavią manekenę jis siekė visiems laikams nukreipti dėmesį nuo A. Kabajevos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: prasidėjo išankstinis balsavimas