„Vampyro dienoraščiai“ žvaigždė Sh. Richardson suimta dėl pasikėsinimo į B. Obamą

JAV suimta aktorė, kuri

Shannon Rogers Richardson suimta.<br>AP
Shannon Rogers Richardson suimta.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 8, 2013, 2:30 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:23 PM

Teksaso mieste Niu Bostone gyvenanti aktorė Shannon Rogers Richardson, dar žinoma kaip Shannon Guess, praėjusią savaitę pranešė Federalinio tyrimų biuro (FTB) pareigūnams, esą jos atskirai gyvenantis vyras Nathanielis Richardsonas išsiuntė tris apnuodytus laiškus Baltiesiems rūmams ir Niujorko merui Michaelui Bloombergui. Tuose laiškuose buvo grasinama imtis priemonių, jeigu pareigūnai vis dar sieks sugriežtinti JAV šaunamųjų ginklų kontrolės įstatymus.

33 metų armijos veteranas buvo sulaikytas ir apklaustas, tačiau neigė visus įtarimus, tvirtindamas, kad pati Sh.Rogers Richardson išsiuntė tuos pavojingus laiškus iš Šrivporto miesto Luizianos valstijoje gegužės 20 dieną.

Raudonplaukė aktorė, kuri šiuo metu laukiasi, buvo suimta penktadienį ir stojo prieš teisėją Teksase, kur jai buvo pateikti kaltinimai dėl grasinamų laiškų siuntimo Jungtinių Valstijų prezidentui.

Jeigu Sh.Rogers Richardson būtų pripažinta kalta,jai gresia iki 10 metų laisvės atėmimo federaliniame kalėjime, nurodė savaitraštis „The Hollywood Reporter“.

35 metų aktorė anksčiau teigė, kad jos vyras melavo apie jos vaidmenį sąmoksle išsiųsti ricinu apnuodytus laiškus. Ji sakė portalui Eonline.com, kad N.Richardsonui „tiesiog reikėjo ką nors apkaltinti dėl to, ką jis padarė, o aš akivaizdžiai buvau asmuo, kuriam jis galėjo suversti kaltę“.

Pora, kuri susituokė 2011-ųjų gruodį, šiuo metu yra pradėjusi skyrybų procesą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.