D. Moore ir M. Culkinui tenka taikstytis su paliktųjų dalia

Jie gražūs, talentingi ir beprotiškai įsimylėję. Holivudo aktoriai Ashtonas Kutcheris (35 m.) ir Mila Kunis (29 m.) nebeslepia savo jausmų vienas kitam. Atrodo, jų partneryste džiaugiasi visas pasaulis. Tik ne du jų paliktieji – Holivudo įžymybė Demi Moore (50 m.), kuri vis dar tebėra A.Kutcherio žmona, ir vienatvės bei svaigalų liūne skęstantis filmo „Vienas namuose“ žvaigždė Macaulay Culkinas (32 m.).

A.Kutcheris visą laisvą laiką praleidžia su ta, kurią ilgai pristatinėjo kaip „seną bičiulę, padedančią ištverti šį sunkų metą“, – viena seksualiausių jaunųjų Holivudo aktorių M.Kunis.<br>„Reuters”
A.Kutcheris visą laisvą laiką praleidžia su ta, kurią ilgai pristatinėjo kaip „seną bičiulę, padedančią ištverti šį sunkų metą“, – viena seksualiausių jaunųjų Holivudo aktorių M.Kunis.<br>„Reuters”
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 8, 2013, 6:03 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:18 PM

Holivudo žvaigždė A. Kutcheris laisvalaikiu mėgsta vartyti nuotraukų albumą. Štai gimtieji namai Ajovoje. Tėvas Larry – inžinierius, motina Diane – visame pasaulyje žinomos kompanijos „Procter and Gamble“ darbuotoja.

Čia vyresnioji sesuo Tausha tampo už uodegos katiną, o čia – jo brolis dvynys Michaelas, kuriam dėl įgimtos širdies patologijos jau ankstyvoje vaikystėje buvo persodinta širdis. Ashtonas visada išgyveno dėl brolio.

„Mokydamasis mokykloje stengiausi kaip galima mažiau būti namuose. Užtrukdavau po pamokų, vaidindavau mokyklos spektakliuose, žaisdavau futbolą – bijodavau grįžti namo, kur manęs galėjo laukti žinia, kad pablogėjo brolio sveikata. Nuolatinė baimė pavertė mane nervingu, agresyviu, nevaldomu“, – pasakojo aktorius.

Konfliktus su mokytojais pakeitė nesutarimai su motina ir patėviu. Kartą jaunuolis visam tam norėjo padėti tašką: užsiropštė ant miesto ligoninės stogo, atsistojo prie pat krašto ir ėmė žiūrėti žemyn. Nuo lemtingo šuolio išgelbėjo tėvas.

Ashtonas taip ir nesusitaikė su tėvų skyrybomis. Be baimės dėl Michaelo, jo širdyje atsirado vietos ir neapykantai, protestui.

Muštynės, smulki vagystė, kaimynų panieka, išsiskyrimas su mylima mergina.

„Nuo viso to kuriam laikui prablaivėjau – įsidarbinau gamykloje, kad galėčiau susimokėti už mokslą“, – pasakojo A.Kutcheris.

Studentu A.Kutcheriu didžiavosi visi Ajovos universiteto dėstytojai – tikėjosi, kad jis taps puikiu biochemiku. Juk vyrukas taip uoliai mokosi. Mažai kas žinojo, kad Ashtono stropumas slepia troškimą atrasti vaistus, kurie padėtų pasveikti jo broliui Michaelui.

Bet nei uolumas, nei kilnaus tikslo siekimas nepajėgė pakeisti vaikino prigimties. Po kelerių metų A.Kutcheris buvo išvarytas iš bendrabučio „už amoralų elgesį ir kaimynų ramybės trikdymą“.

„Laisvą laiką leisdavau vakarėliuose. Ryte dažnai neprisimindavau, ką veikiau praėjusią naktį. Taip ir bėgo mano gyvenimas. Buvau įsitikinęs, kad apie gyvenimą žinau viską ir manęs niekas nebenustebins. Bet argi kas nors gali numatyti, kas laukia ateityje?“ – taip anuometį savo gyvenimą piešė A.Kutcheris.

Kažkas, pamatęs patrauklų beveik dviejų metrų ūgio A.Kutcherį viename Ajovos Sičio barų, pasiūlė jam dalyvauti modelių konkurse „Jaunieji Ajovos veidai“. A.Kutcheris susiviliojo. Ir laimėjo konkursą.

Po to dalyvavo vis naujuose konkursuose Niujorke, Los Andžele, filmavosi picos reklamoje, MTV šou, muilo operose, dirbo „Calvin Klein“, „Versace“, „Tommy Hilfiger“ modeliu.

Jo brolis Michaelas pamažu sveiko. Ashtonas be sąžinės graužimo galėjo mąstyti apie savo ateitį.

„Ashtonas visais būdais vengė rimtų santykių su moterimis. Jis bijojo, kad neištiktų tėvo likimas, – dėl tėvų skyrybų Ashtonas kaltino motiną. Jis nenorėjo prie ko nors prisirišti, prarasti laisvės, bijojo dvasinio skausmo. Keitė draugužes tarsi pirštines tol, kol sutiko D.Moore“, – pasakojo vienas A.Kutcherio bičiulių.

Nenuorama, atsidūręs šešiolika metų vyresnės moters glėbyje, iškart tapo tarsi kitu žmogumi, tikru namisėda, pamiršusiu draugus, išgertuves, nuotykius.

„Pažinties su Demi negaliu prisiminti be šypsenos. Juk jos net nepažinau! Vieną vakarą atėjau į klubą „pakabinti“ merginos. Pamačiau gražuolę, užkalbinau ir tik po pusės valandos supratau, kad plepu su D.Moore, buvusia savo dievaičio Bruce’o Williso žmona. Ar galite įsivaizduoti, kaip susijaudinau?“ – prisiminė A.Kutcheris.

Juodu pradėjo susitikinėti. Nepraėjo ir poros mėnesių, kai Demi su trimis dukterimis persikėlė į Ashtono namus.

Praėjus porai metų po atsitiktinės pažinties bare, 2005-aisiais, Demi ir Ashtonas susituokė. Vestuvėse dalyvavo ir buvęs D.Moore vyras, milijonų moterų svajonė B.Willisas.

Holivudas ūžė tarsi širšių avilys: „Mažylis rado puikų būdą praturtėti ir pelnyti šlovę“, „Bruce’as neatiduos Demi. Ateis metas, kai jam nusibos vaidinti kilnų, ir jis parodys šiam snargliui“.

Bet B.Willisas buvo gerai išauklėtas ir pernelyg gerai žinojo žvaigždžių terariumo įpročius. D.Moore, B.Willisas ir A.Kutcheris į renginius pradėjo vaikščioti trise.

„Ashtonas – puikus vaikinas. Beprotiškai džiaugiuosi, kad Demi jį rado“, – žurnalistams sakydavo B.Willisas.

Kaip dažnai būna tokiais atvejais, vyresnės žmonos ir jos „berniuko“ santykiai buvo stebimi pro didinamąjį stiklą.

Atsirado ir tokių, kurie nuoširdžiai tikėjo didžiąja meilės galia, nepaisančia amžiaus, o kai kas šaipėsi iš iškalbingų Ashtono frazių: „Demi ir aš laikomės dietos. Man bus sunku ištverti be didkepsnio ir alaus“, „Demi pataria man, kaip teisingai elgtis“, „Demi nutarė, kad atostogausime kalnuose“.

Bet 2011-aisiais viskas pradėjo keistis. Žurnalistai iš A.Kutcherio vis dažniau išgirsdavo kitokių frazių: „Geriausi santykiai – tai patogūs, be įsipareigojimų. Štai, pavyzdžiui, mano herojus iš televizijos serialo „Du su puse vyro“ teigia, kad partnerystė jam nereikalinga. Esu įsitikinęs, kad su juo turime daug ką bendra.“

Šeštųjų vestuvių metinių dieną – 2011 metų rugsėjo 24-ąją – D.Moore ir A.Kutcheris praleido atskirai.

Tą naktį jis nusigėrė bare ir į viešbučio numerį pasikvietė pikantiškąją Sarą Leal, kuri apie tai išplepėjo laikraščio žurnalistui.

„Seksu užsiėmėme viešbutyje „Hard Rock Hotel“. Ashtonas pasakė, kad jo jau niekas nebesieja su Demi. Aš, Ashtonas ir dar viena mergina visiškai nuogi stovėjome dušo kabinoje. Buvau truputį sutrikusi, bet sutrikimo nebeliko, kai pradėjome mylėtis.

A.Kutcheris buvo nuostabus, tarsi norėjo pasakyti: „Visas mano gyvenimas – farsas, ir tik per seksą atsiskleidžia tikrasis „aš“, – pasakojimą apie aistringą naktį D.Moore perskaitė „US Weekly“.

A.Kutcheriui artimi šaltiniai teigia, kad S.Leal buvo ne pirmoji ir ne vienintelė, su kuria jis išdavė Demi. Iki tol esą D.Moore taikstėsi ir stengėsi išlaikyti santuoką. Paskelbus S.Leal interviu jai neliko nieko kita kaip tik nutraukti santuoką.

„Su dideliu apgailestavimu ir sunkia širdimi nusprendžiau nutraukti šešerius metus trukusią santuoką. Kaip moteris ir motina laikau šventomis kai kurias vertybes ir įsipareigojimus. Tai sunkus metas man ir mano šeimai“, – oficialiai pareiškė Holivudo žvaigždė D.Moore.

A.Kutcherio atsakymas buvo perdėm santūrus: „Visada vertinsiu laiką, praleistą su Demi. Santuoka – vienas sudėtingiausių dalykų pasaulyje, ir kartais, deja, ji subyra.“

Demi ir Ashtonas išsiskyrė 2011 metų rudenį, bet istorija tuo nesibaigė. Daugiau nei metus aktorė atsisako pasirašyti skyrybų pareiškimą.

Anoniminiai šaltiniai teigia, kad tokio elgesio priežastis banali: D.Moore reikalauja, jog buvęs sutuoktinis padengtų jos advokato išlaidas ir sumokėtų kompensaciją už tai, kad per jųdviejų santuokos metus ji nesifilmavo, leisdama vyrui tapti pagrindiniu šeimos ramsčiu.

Šios poros išsiskyrimas gali būti vienas skandalingiausių, juolab kad abu vis papila alyvos į ugnį. D.Moore leidžia laiką jaunų ir patrauklių modelių kompanijoje.

A.Kutcheris visą laisvą laiką praleidžia su ta, kurią ilgai pristatinėjo kaip „seną bičiulę, padedančią ištverti šį sunkų metą“, – viena seksualiausių Holivudo aktorių M.Kunis.

Ukrainoje gimusi M.Kunis gimtinę paliko 1991-aisiais. Septynerių metų mergaitė su tėvais ir vyresniuoju broliu atsidūrė Los Andžele.

Iki romano su A.Kutcheriu ji bendravo su filmo „Vienas namuose“ žvaigžde M.Culkinu. Šį ryšį visuomenė vertino dvejopai: vieni Milą laikė atvira, geranoriška, betarpiška mergina. Kiti šaipėsi, kad M.Culkino gyvenime ji atsirado suradusi tinkamą progą: jis buvo ką tik išsiskyręs su aktore Rachele Miner.

M.Culkinas jautėsi vienišas ir niekam nereikalingas – jo motina buvo nesveikos psichikos, ją dažnai ištikdavo priepuoliai, tėvas gyveno atskirai.

Aktoriaus draugai sakė, esą M.Kunis, sumaniai pasinaudojusi jo vienišumu, ėmė maudytis M.Culkino šlovės spinduliuose ir naudotis jo ryšiais.

Į kandžias pastabas ir apkalbas M.Kunis nekreipė dėmesio. Šypsodamasi ji pasakojo, kokia laiminga su M.Culkinu.

„Visi jį laiko pasipūtėliu. Iš tikrųjų jis – geras, kuklus ir apsiskaitęs vaikinas. Turime daug bendra: mums nepatinka vakarėliai, dieviname žiūrėti televizorių, eiti į kiną, skaityti knygas. Be to, Macaulay puikiai gamina. Kiekvieną vakarą zyziu, kad jis paruoštų ką nors skanaus, ir iki šiol nė vienas receptas jam nepasirodė per sudėtingas“, – pasakojo jaunoji žvaigždutė.

Bet vos tik žurnalistai prabildavo apie vestuves, M.Kunis kategoriškai išdroždavo: „Santuoka man nėra svarbiausia. Santykiai su žmogumi, o ne popierėlis mane jaudina. Gal kada nors žengsiu tokį žingsnį dėl mylimo žmogaus ar savo vaikų. Bet tai įvyks negreitai. Dabar svarbiausia – karjera. Nuolat dirbu filmavimo aikštelėje. Kokia žmona ir motina būsiu taip gyvendama?“

Būdama 28-erių M.Kunis gavo vieną pagrindinių vaidmenų psichologiniame trileryje „Juodoji gulbė“, kuris sulaukė didžiulio pasisekimo. Tais metais ji gavo keletą prestižinių apdovanojimų, sulaukė daugybės pasiūlymų filmuotis, tapo „Dior“ reklamos veidu. Žinoma, honorarai kilo kaip ant mielių.

Kaip daugelis ir tikėjosi, įkopusi į šlovės viršūnę Mila metė Macaulay. Jai įgriso sėdėti namuose ir skaityti knygas. M.Culkinas siūlė jai susituokti, bet jaunoji aktorė nutarė, jog gimė ne tam, kad visą likusį gyvenimą keptų jam pyragėlius.

„M.Culkinas skaudžiai išgyveno išsiskyrimą su Mila. Anksčiau jis rūkė tik „žolę“, o po to pradėjo vartoti kokainą“, – rašė žurnalas „National Enquirer“, remdamasis artimo M.Culkino draugo žodžiais.

Bet po tokių pareiškimų M.Kunis nematė reikalo teisintis. Po išsiskyrimo praėjus pusmečiui ji ėmė susitikinėti su A.Kutcheriu.

Sužinojusi apie tai S.Leal, kuri tapo A.Kutcherio ir D.Moore išsiskyrimo priežastimi, patarė M.Kunis būti labai atsargiai.

Didžiosios Britanijos žurnalas „More!“ skelbia, kad iki tol buvę šeiminio gyvenimo priešininkai A.Kutcheris ir M.Kunis ketina susituokti.

Bet vestuvių data, kad ir kaip keista, priklauso nuo D.Moore – o ji neskuba įteisinti skyrybų su Ashtonu.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.