Supermanekenė K. Upton susitikinėja su garsiu šokėju

Krūtininga supermanekenė Kate Upton turi naują mylimąjį - ji susitikinėja su garsiu šokėju ir realybės šou televizijos žvaigžde Maksymu Čmerkovskiu, praneša žiniasklaida.

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 12, 2013, 11:33 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:26 PM

Įvairiuose pranešimuose sakoma, kad pora po bendrų draugų jiems surengto pasimatymo pastarosiomis savaitėmis labai suartėjo.

K. Upton, kuriai pirmadienį suėjo 21 metai, ir „Dancing With the Stars“ žvaigždė neseniai buvo pastebėti drauge vakarieniaujantys Niujorko restorane „Scalinatella“, kur, kaip žurnalui „Us Weekly“ sakė liudininkai, „labai glamonėjosi“.

Pasak šaltinių, vakarienė buvusi „labai intymi“. Kitas to restorano svečias pastebėjo, kad jiedu visą laiką laikėsi už rankų.

K. Upton anksčiau buvo siejama su beisbolo žvaigžde Justinu Verlanderiu ir Seanu „Diddy“ Combsu. M. Čmerkovskis, kuris kažkada Ukrainoje buvo pasimatymų šou „Viengungis“ žvaigždė, anksčiau buvo susižadėjęs kita „Dancing With the Stars“ profesionale Karina Smirnova, o anksčiau šiais metais išsiskyrė su kita šokėja, Peta Murgatroyd.

K. Upton ir šokėjo atstovai dar nekomentavo naujųjų pranešimų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.