Anksčiau apie įsivaikinimą galvojusi A. Pugačiova to daryti nebeketina

Rusijos primadona Ala Pugačiova - laiminga moteris. Todėl nusprendė

„Prieš dešimt metų būčiau įsivaikinusi. Bet ne dabar“, - sako A. Pugačiova.<br>LNK
„Prieš dešimt metų būčiau įsivaikinusi. Bet ne dabar“, - sako A. Pugačiova.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 1:02 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 11:04 AM

„Sukūrėme specialų fondą, kuriame jau dabar susikaupė 60 milijonų rublių. Šie pinigai bus skirti tiems, kurie įsivaikins tėvų neturinčius vaikus!“ - pareiškė M. Prochorovas.

Pinigai, žinoma, gerai, bet ne mažiau svarbus ir asmeninis pavyzdys. Šiuo požiūriu A. Pugačiovai ir M. Prochorovui sunkiau.

„Man pirmiausia reikia sukurti šeimą, ir tik po to galvoti apie vaikus“ - sako milijonierius, po dviejų metų švęsiantis 50-metį.

„Manau, įsivaikinimas - didžiulė atsakomybė. Tam gali ryžtis fiziškai ir morališkai labai sveiki žmonės. Morališkai - aš dar nieko, o fiziškai - abejoju (64-erių primadona kenčia nuo cukrinio diabeto ir išeminės širdies ligos - past.). Prieš dešimt metų būčiau įsivaikinusi. Bet ne dabar“, - sako A. Pugačiova.

Rusijos žvaigždė mano, kad ir jos duktė Kristina Orbakaitė nepatemps šio krūvio. Jai, pasak A. Pugačiovos, reikia išauginti savo vaikus.

Primadona pasirengusi padėti visiems, visiems, išskyrus - homoseksualus. A. Pugačiova mano, kad našlaičių patikėti gėjams jokiu būdu negalima.

„Nesu nusistačiusi prieš homoseksualizmą. Aš prieš tai, kad gėjai įsivaikintų vaikus. Žinodama Eltoną Johną, suprantu, kad vaikui bus sunku. Įsivaikinimą reikia vertinti naudos vaikui požiūriu, o ne žvelgti į jį kaip lėlytę. Dviems vyriškiams, kokie jie bebūtų, bus nelengva. Man gaila tokių vaikų!“ - pareiškė Rusijos primadona.

Beje, garsusis atlikėjas Eltonas Johnas ir jo partneris Davidas Furnishas augina du sūnus - penkerių ir dviejų metų.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.