Konkursas „Mis visata“ pirmą kartą vyks Rusijoje

Lietuvoje jau paskelbta atranka į  grožio konkursą „Mis Lietuva 2013“. Šią vasarą konkurso finale merginos rungsis ne tik dėl gražiausios lietuvaitės titulo, bet ir dėl kelialapių į du prestižiškiausius pasaulio konkursus „Mis pasaulis 2013“ ir „Mis visata 2013“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 17, 2013, 8:15 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 10:39 AM

„Dėl „Mis visata 2013“ licencijos su Donaldo Trumpo organizacija sutarėme dar pernai - prieš pat tuometinį konkursą. Tada mums patiems teko greitai apsispręsti - siųsti merginą į dar vieną pasaulinio lygio konkursą ar luktelėti dar metus. Šiemet tikrai aišku, kad iš Lietuvos į pasaulinius grožio konkursus keliaus net dvi merginos. Abu titulai  - „Mis Lietuva 2013“ ir  pirmoji vicemis - kone vienodai svarbūs. Žinoma, karūna papuoš tą merginą, kuri to titulo verčiausia“, - sakė konkurso komisijos pirmininkas Benas Gudelis.

Konkursas „Mis pasaulis 2013“ rugsėjį vyks Balio saloje ir šalies sostinėje Džakartoje.

„Mis visata 2013“, kaip sekmadienį per konkurso „Miss USA“ finalą Las Vegase paskelbė jo savininkas D. Trumpas, lapkričio 9-ąją bus surengtas Maskvoje. Populiariausias pasaulyje grožio konkursas Rusijoje vyks pirmą kartą.

D. Trumpas šią žinią pranešė per tiesioginę konkurso „Miss USA“ transliaciją ir pakvietė į sceną Rusijos verslininką Arasą Agalarovą, kompanijos „Crocus Group“ prezidentą , bei Eminą Agalarovą, kompanijos viceprezidentą.

Dėl „Mis visatos“ titulo varžysis merginos iš 90 pasaulio šalių, tarp jų – ir Lietuvos. Kasmet konkursą stebi daugiau kaip milijardas televizijos žiūrovų visame pasaulyje. Tai vienas populiariausių šou, transliuojamų tiesiogiai.

Konkursas vyks „Crocus City Hall“ - didžiausiame ir moderniausiame Rusijoje pramogų ir koncertų komplekse, kuriame yra 6,2 tūkst. sėdimų vietų. Šią salę A. Agalarovas atidarė 2009 metų lapkričio 25-ąją savo draugo, praeityje populiaraus dainininko Muslimo Mahomajevo garbei.

Konkursas „Mis visata“ rengiamas nuo 1952 metų. Šiuo metu „Mis visata“ titulą turi 19-metė amerikietė Olivia Culpo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.