Romantiškoji K. Perry tapo „Vogue“ modeliu

Pastaruoju metu iš naujo sužibusi dainininkė Katy Perry neišnyksta iš žiniasklaidos akiračio. Vos prieš mėnesį mados renginyje „Met Gala“ ji traukė fotografų žvilgsnius. Apsivilkusi puošnią blizgią „Dolce & Gabbana“ suknelę ir galvą papuošusi aukso spalvos karūna ji tapo tikra vakaro karaliene.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-18 13:22, atnaujinta 2018-03-05 10:12

Visai neseniai atlikėja įsiamžino ir naujame, sveikus „Popchips“ užkandžius, reklamuojančiame vaizdo klipe. Klipas, kuriame Katy pasirodė su ryškius perukus dėvinčiomis katėmis sulaukė itin didelio visuomenės susidomėjimo.

Tokios dėmesio bangos, panašu, nesitikėjo ir pati dainininkė. Tačiau prikalbinta ji ryžosi dar vienam žingsniui ir nusifotografavo liepos mėnesio „Vogue“ žurnalo viršeliui. Romantiškoje fotosesijoje ją įamžino bene garsiausia užsienio žvaigždžių fotografė Amerikoje Annie Leibovitz.

Žurnalistams atvėrusi širdį Katy papasakojo apie įdomiausius savo gyvenimo vingiu, tarp kurių – ir muzikinė karjera, ir intriguojančios meilės istorijos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.