Italijos gydytojai atkakliai, bet beviltiškai kovojo dėl J. Gandolfini gyvybės

Milžiniško populiarumo sulaukusio JAV televizijos serialo „Sopranai. Mafijos kronika“ (angl. „The Sopranos“) žvaigždė Jamesas Gandolfini mirė nuo infarkto Romoje, nors medikai 20 minučių kovojo dėl jo gyvybės, ketvirtadienį sakė vienas Italijos gydytojas.

J. Gandolfini, pelnęs tris „Emmy“ ir vieną „Auksinio gaublio“ apdovanojimą už vaidmenį seriale „Sopranai. Mafijos kronika“.<br>„Reuters“
J. Gandolfini, pelnęs tris „Emmy“ ir vieną „Auksinio gaublio“ apdovanojimą už vaidmenį seriale „Sopranai. Mafijos kronika“.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jun 21, 2013, 3:05 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 7:26 AM

Naujajame Džersyje gimęs aktorius, kurį labiausiai išgarsino emociškai pažeidžiamo mafijos vadeivos Tonio Soprano vaidmuo, buvo apsistojęs viešbutyje „Exedra“ Romos centre, kai pasijuto blogai trečiadienio vakarą ir buvo skubiai išvežtas į ligoninę.

1-osios Umberto ligoninės priimamojo vadovas Claudio Modini sakė naujienų agentūrai AFP, kad J. Gandolfini širdis buvo sustojusi, kai jis buvo atvežtas 22 val. 40 min. vietos (23 val. 40 min. Lietuvos) laiku.

„Jis jau buvo miręs. Po 20 minučių gaivinimo mirtis buvo konstatuota 23 val. (ketvirtadienio vidurnaktį Lietuvos laiku)“, - sakė gydytojas.

Aktoriaus kūnas šiuo metu laikomas ligoninės lavoninėje; planuojama atlikti jo skrodimą.

J. Gandolfini, pelnęs tris „Emmy“ ir vieną „Auksinio gaublio“ apdovanojimą už rūpesčių prislėgto mafijos lyderio vaidmenį televizijos HBO seriale, buvo atvykęs į Italiją dalyvauti Taorminos kino festivalyje Sicilijoje.

Seniausias Italijoje rengiamas kino festivalis ketino įteikti jam apdovanojimą, o vėliau savaitgalį J. Gandolfini turėjo dalyvauti diskusijose prie apskritojo stalo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.