Didžiosios Britanijos grietinėlė šventė prabangiausias metų vestuves

Šeštadienį Didžiosios Britanijos aukštuomenė rinkosi į Nortumberlando hercogo dukros Melissos Percy (26 m.) vestuves. Per iškilmingą ceremoniją ji ištekėjo už Thomaso van Straubenzee (30 m.).

Didžiosios Britanijos aukštuomenė rinkosi į Melissos Percy ir Thomaso van Straubenzee vestuves.<br>„Reuters“ ir AP
Didžiosios Britanijos aukštuomenė rinkosi į Melissos Percy ir Thomaso van Straubenzee vestuves.<br>„Reuters“ ir AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 22, 2013, 8:28 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:31 AM

Vestuvėse dalyvavo seni Thomaso draugai princai Harry ir Williamas. Kembridžo hercogas šventėje pasirodė vienas - liepą gimdysianti Catherine liko namie. Vis dėlto ceremonijoje netrūko puošnių ir kilmingų damų. Pasveikinti jaunavedžių atvyko Catherine sesuo Pippa Middleton, princo Harry širdies draugė Cressida Bonas, princesės Beatrice ir Eugenie. Be to, buvusi princo Harry mylimoji Chelsey Davy - viena iš pamergių.

Prie bažnyčios laukę britai audringai sutiko kiekvieną į tuoktuvių ceremoniją atvykusį svečią. Pavyzdžiui, P. Middleton einant bažnyčios link minia ėmė šaukti: „Gražuolė!“

Dar pavasarį Melissa ir Thomasas tvirtino, kad nė vienam jų vestuvių svečiui nepavyks pasislėpti nuo smalsuolių akių: „Mes norime, kad vietiniai gyventojai jaustųsi taip, lyg tai būtų jų vestuvės“.

Suknelę nuotakai sukūrė dizaineris Bruce'as Oldfieldas, o nuotakos puokštę - Caro Dickinsonas. Jis taip pat rūpinosi pilies ir bažnyčios dekoracijomis.

Melissos tėvams priklauso Aniko pilis, kuri „Hario Poterio“ filmuose įkūnija burtininkų mokyklą Hogvartsą. Būtent šioje pilyje ir vyko šventė. Į ją buvo pakviesta 500 svečių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.