„Red Hot Chili Peppers“ vokalistas A. Kiedis susimušė su jo neatpažinusiu apsaugininku

Grupės „Red Hot Chili Peppers“ vokalistas Anthony Kiedis (50 m.) susimušė su grupės „The Rolling Stones“ apsaugos darbuotoju, rašo dailymail.co.uk. Muzikantus saugojęs vyras paprasčiausiai neatpažino vienos garsiausios JAV roko grupės vokalisto. Lietuviško kraujo turintis A. Kiedis į konfliktą įsivėlė po to, kai apsaugininkas neįleido jo į viešbutį, kuriame apsistojo abiejų pasaulinio garso grupių nariai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 23, 2013, 9:54 AM, atnaujinta Mar 5, 2018, 6:25 AM

Kasdieniais rūbais apsirengusį A. Kiedį apsaugos darbuotojai palaikė įkyriu „The Rolling Stones“ gerbėju.

Supykęs atlikėjas stumtelėjo apsaugininką, o šis dainininkui atsakė tuo pačiu. Įsikarščiavusius vyrus išskyrė tik policija.

„The Rolling Stones“ tikina, kad vyras, neatpažinęs A. Kiedžio, nėra jų nuolatinis darbuotojas. Jis grupę saugo tol, kol jie svečiuojasi Filadelfijoje.

Dėl incidento A. Kiedis nejaučia nuoskaudos: „Man patinka „The Rolling Stones“. Jie sukūrė puikių kūrinių, bet jie nėra panašūs į tuos, į kuriuos mes norėtume lygiuotis. Panašu, kad šioje grupėje nėra vienybės“.

Lietuviško kraujo turintis A. Kiedis su grupe „Red Hot Chili Peppers“ pernai lankėsi Lietuvoje. Tuomet džiugiu klykimu muzikantus pasitiko apie penkiolika tūkstančių gerbėjų – nemažai jų pagarbą vokalistui parodė ne tik plojimais, bet ir prisiklijuodami popierinius ūsus ir taip pamėgdžiodami A. Kiedžio įvaizdį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.