Aukcione parduodami su B. Clintonu romaną turėjusios M. Lewinsky daiktai

Šią savaitę Los Andžele

M. Lewinski, atlikdama praktiką Baltuosiuose rūmuose, užmezgė intymius santykius su tuometiniu prezidentu Billu Clintonu.
M. Lewinski, atlikdama praktiką Baltuosiuose rūmuose, užmezgė intymius santykius su tuometiniu prezidentu Billu Clintonu.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Jun 25, 2013, 9:01 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:04 AM

M. Lewinski, atlikdama praktiką Baltuosiuose rūmuose, užmezgė intymius santykius su tuometiniu prezidentu Billu Clintonu. Nors jam pavyko išvengti apkaltos, meilės afera gerokai aptemdė antrąją jo kadenciją (1997-2001).

Tarp siūlomų objektų yra ir laiškas, kurį B. Clintonas M. Lewinski prašymu pasirašė jos draugui. Ant Baltųjų rūmų firminio popieriaus spausdintame laiške prezidentas sveikina Andy Bleilerį su gimimo diena 1996-ųjų vasarį.

Pasak „Washington Post“, M. Lewinski nuo 1992-ųjų penkerius metus palaikė artimus santykius su E. Bleileriu. Vienu metu ji kartu buvo ir B. Clintono meilužė.

Tarp parduodamų M. Leviwski daiktų yra ir daugiau jos drabužių. Visus juos aukcionui pateikė buvusi E. Bleilerio žmona Kate Nelso, gavusi juos iš M. Lewinski.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.