Futbolininkas D. Beckhamas taps naujuoju Dž. Bondu?

Karjerą neseniai baigęs utbolininkas Davidas Beckhamas idealiai tinka vaidinti legendinį Džeimsą Bondą. Bent jau taip mano jo žmona Victoria. Pasak jos, Davidas galėtų puikiai pakeisti šiuo metu slaptąjį agentą įkūnijantį Danielį Craigą, rašo thesun.co.uk.

Pasak Vikctorios Beckham, jos vyras Davidas idealiai tiktų Džeimso Bondo vaidmeniui.<br>AP
Pasak Vikctorios Beckham, jos vyras Davidas idealiai tiktų Džeimso Bondo vaidmeniui.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-25 19:32, atnaujinta 2018-03-05 05:09

Po tokių kalbų viename atvirame interviu Davidas prisipažino vis dėlto nesiveržiantis į didįjį ekraną. „Turiu keletą draugų aktorių. Tomas Cruise`as – labai geras mūsų draugas. Nepaisant to, nemanau, kad aš pats galėčiau būti geras aktorius“, – kalbėjo Davidas. Toks futbolininko pareiškimas papiktino jo dizainerį, kuris teigė esąs įsitikinęs, jog Davidui vaidmuo filme puikiai tiktų. „Manau, tu būtum tikrai geras aktorius“, – sakė jis.

D. Beckhamas jau daugelį metų pinigus užsidirba ne tik spardydamas kamuolį. Savo sportišką ir patrauklų kūną jis „parduoda“ įvairioms reklaminėms kampanijoms, fotografuojasi ir filmuojasi įvairiausioms reklamoms. Garsaus futbolininkas ne kartą pristatė apatinį trikotažą, tapo reklaminiu greito maisto restorano veidu.

Galbūt todėl daugelio nenustebintų jo debiutas ir kine. Kaži kaip į tokią idėją sureaguotų pats D. Craigas? Kol kas tai viso labo pasvarstymai, tačiau tobulas D. Beckhamo kūnas, neabejotinai, patiktų daugeliui kinu besidominčių dailiosios lyties atstovių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.