K. Kardashian mėgaujasi maitinimu krūtimi ir nešvarių sauskelnių keitimu

Prieš dvi savaites dukrą pagimdžiusi Kim Kardashian (32 m.) mėgaujasi motinyste. Pasak TMZ, jai patinka viskas, kas susiję su jos dukra North West.

Prieš dvi savaites Kim Kardashian ir Kanye Westas susilaukė dukros North West.<br>„Reuters“
Prieš dvi savaites Kim Kardashian ir Kanye Westas susilaukė dukros North West.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 25, 2013, 1:11 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 5:26 AM

„Ji viską daro pati“, - sakė realybės šou žvaigždutei artimas asmuo. Anot jo, maitinimas krūtimi K. Kardashian teikia malonumą, o nešvarios sauskelnės jos nė kiek negąsdina.

Penkiomis savaitėmis anksčiau gimusi mergytė pasaulį išvydo toli gražu ne taip paprastai. Staiga sunkius pilvo spazmus pajutusi Kim nedelsiant buvo išvežta į ligoninę Beverli Hilse.

„Jaučiausi lyg būčiau kankinama. Kodėl tai turėjo nutikti man? Negalėjau pakęsti to jausmo, nesiryžčiau tam antrą kartą“, – tuomet portalui dailymail.co.uk sakė Kim.

Vis dėlto galima spėti, kad skausmui atlėgus K. Kardashian jaučiasi lyg devintame danguje. Taip ji turėtų jaustis dar bent devynias savaites, nes ji gali džiaugtis ne tik neseniai gimusia sveika dukryte, bet ir sužadėtuvėmis su mylimuoju Kanye Westu. Reperis Kim pasipiršo prabėgus vos kelioms dienoms po poros pirmagimės atėjimo į šį pasaulį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.