Įžymių Rusijos porų skyrybų karštligė tęsiasi

Žinia apie tai, kad balerina Ilzė Liepa (49 m.) nusprendė išsiskirti su vyru, nuliūdino visus jos gerbėjus ir buvo tokia pat netikėta, kaip Vladimiro ir Liudmilos Putinų skyrybos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-26 12:52, atnaujinta 2018-03-05 04:46

„Dabar mus stato į vieną gretą su prezidentu. Tikiuosi, kad mūsų skyrybos bus tokios pat civilizuotos ir mes išlaikysime pagarbą vienas kitam“, – sakė latvių kilmės balerina.

I. Liepos santuoka su verslininku Vladislavu Pauliumi tęsėsi 14 metų. Prieš trejus metus pora susilaukė dukters. Nadežda – vienintelis ir ilgai lauktas įžymios balerinos vaikas.

„Tikėjausi, kad vaiko gimimas pagerins mano ir Vladislavo santykius. Deja, taip neatsitiko“, – sakė I. Liepa.

Beje, daugiau nei prieš metus balerinos brolis Andris Liepa išsiskyrė su žmona Jekaterina, su kuria pragyveno 20 metų. Anuomet dėl to I. Liepa laba iišgyveno ir palaikė savo brolį. Dabar ir ji turi į ką atsiremti.

„Andris visuomet saugojo mane, padėjo man darbu ir patarimu. Galiu tik džiaugtis, kad turiu tokį brolį – labai artimą draugą ir tikrą žmogų“, – prisipažįsta I. Liepa.

Balerina tęsia repeticijas ir ruošiasi didžiajai premjerai. Jos brolio A. Liepos atgaivinto operos-baleto „Auksinis gaidelis“ premjera įvyks liepą Paryžiaus teatre „Le Theatre des Champs-Elysees“.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.