Kate ir Williamo kūdikis gali gimti anksčiau, nei skelbiama

Didžiosios Britanijos princo Williamo ir jo žmonos Kate Middleton kūdikis gali gimti dešimčia dienų anksčiau, negu manyta.

Manoma, kad princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Kate tyčia skelbia neteisingą kūdikio gimimo datą, siekdami suklaidinti žurnalistus.<br>AP
Manoma, kad princas Williamas ir Kembridžo hercogienė Kate tyčia skelbia neteisingą kūdikio gimimo datą, siekdami suklaidinti žurnalistus.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 26, 2013, 3:29 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 4:37 AM

Artimi karališkosios poros draugai neseniai atskleidė, kad Kembridžo hercogienė turėtų gimdyti liepos 13 dieną. Tačiau apžvalgininkai mano, kad tokia data buvo pasakyta siekiant suklaidinti žiniasklaidą. Taip rašo interneto dienraštis „Hello!“

Tai, kad Williamas ir Kate tėvais taps liepą, Klarenso rūmai oficialiai paskelbė sausį. Balandį pati hercogienė patikslino, kad kūdikis turėtų gimti liepą ir pridūrė, kad vis dėlto vaikai turi savas „darbotvarkes“.

Vis dėlto manoma, kad Williamas ir Kate tikrąją datą slepia. Taip pat elgėsi ir princesė Diana, kai laukėsi savo vaikų.

Kai princesė Diana su princu Charlesu 1982 metais laukėsi savo pirmagimio Williamo, ji skelbė, kad vaikas turėtų gimti liepos 1-ąją. Išties Williamas gimė dešimčia dienų anksčiau – birželio 21-ąją.

Prisiminus princesės Dianos slapukavimus manoma, kad Kembridžo hercogų pora taps tėvais arba birželio pabaigoje, arba pačioje liepos pradžioje, galbūt net per princesės Dianos gimimo dieną – liepos 1-ąją.

Besilaukianti Kate elgiasi taip pat, kaip kažkada darė jos anyta. Ji netgi gimdyti nusprendė toje pačioje ligoninėje, kur kažkada gimė princai Williamas ir Harry.

Kūdikis, kuris po savo tėvo ir senelio taps trečiuoju pretendentu eilėje į sostą, turėtų gimti Londono Padingtono rajone esančios Šventosios Marijos ligoninės privačiame „Lindo“ skyriuje.

Taip pat atskleista, kad kūdikį turėtų priimti karališkasis ginekologas daktaras Marcusas Setchellis, padėjęs į pasaulį ateiti ir jauniausiojo Anglijos karalienės sūnaus princo Edwardo bei jo žmonos Vesekso grafienės Sophie vaikams bei gydęs grafienę tada, kai 2001 metais ji patyrė negimdinį nėštumą.

Šioje ligoninėje gimė ir daugiau Didžiosios Britanijos karalienės vaikaičių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.