J. Aniston nusprendė atidėti vestuves

Aktoriai Jennifer Aniston ir Justinas Therouxas nusprendė atidėti savo vestuves. To priežastis – serialo „Draugai“ žvaigždės J. Aniston užsispyrimas.

J. Aniston norėtų gyventi saulėtame Los Andžele, o jos sužadėtinis J. Therouxas - energingame Niujorke<br>Scanpix
J. Aniston norėtų gyventi saulėtame Los Andžele, o jos sužadėtinis J. Therouxas - energingame Niujorke<br>Scanpix
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-06-27 15:37, atnaujinta 2018-03-05 03:44

Aktorė kategoriškai nesutinka su sužadėtinio siūlymu bent dalį laiko gyventi Niujorke. Ji atsisako gyventi kur nors kitur, išskyrus Pietų Kaliforniją.

44 metų J. Aniston su trejais metais jaunesniu J. Therouxu susižadėjo pernai. Sakoma, kad sužadėtiniai yra laimingi būdami kartu. Jų santykius kartina tik nesutarimas, kur apsigyventi po vedybų, rašo interneto puslapis „Radar online“.

Skelbiama, kad saulėtame Los Andžele J. Therouxas jaučiasi labai prastai.

Justinas norėtų gyventi Niujorke, nes labai ilgisi šio energingo miesto, kuriame gyveno visą laiką iki pradėdamas susitikinėti su J. Aniston, ir jame likusių draugų. Be to, jis norėtų jausti metų laikų kaitą, o ne vien tik vasarą visus metus.

O Jennifer nemėgsta Niujorko, kur ją visur persekioja paparacai. Ji nusipirko kelis būstus Niujorke, tikėdamasi ten apsigyventi su antrąja puse, bet galų gale nusprendė, kad jos širdis nelinksta prie šio miesto. Todėl Jennifer atsisako keltis į Niujorką.

J. Therouxas pasiūlė išeitį – jiedu gali po pusę metų gyventi Niujorke, o kitą metų dalį praleisti Los Andžele.

„Jis mano, kad atėjo laikas Jen padaryti kompromisą, bet ji visiškai atsisako net ir dalį laiko gyventi Rytų pakrantėje“, – sakė „Radar online“ šaltinis.

Jennifer tikisi su mylimuoju gyventi Los Andžele, todėl neseniai jos valdose Los Andžele buvo atliktas didžiulis remontas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.