Puikios figūros G. Paltrow gali pavydėti ir dvidešimtmetės

Gwyneth Paltrow priklauso tam moterų tipui, kurios su amžiumi tik gražėja. Savo puikią figūrą 40 metų aktorė pademonstravo filmo „Ačiū, kad dalinatės“ (angl. „Thanks For Sharing“) anonse.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 27, 2013, 12:39 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 3:55 AM

Aktorė kasdien sportuoja su asmeniniu treneriu, iš maisto raciono yra išmetusi viską, kas skanu, bet kenksminga, o kasdieniai apsilankymai pas kosmetologus taip pat įeina į dienos darbų grafiką.

G. Paltrow yra atvirai prisipažinusi, kokių pastangų iš jos pareikalauja puikios formos palaikymas: „Aš verkiu ir rėkiu, o susitvardžiusi vėl prisiverčiu treniruotis. Esu tiesiog priklausoma nuo treniruočių. Bet tik kai pasiekiau tokių rezultatų, pradėjau klausyti, ką sako mano treneris. Būtent tos alinančios treniruotės ir pakeitė mano figūrą – už tai esu beprotiškai jam dėkinga.“

Filmas, kuriame vaidina Markas Ruffalo ir dainininkė Pink, pasakoja apie moterį, vardu Phoebe (akt. G. Paltrow). Pagrindinė filmo veikėja kenčia dėl mylimojo priklausomybės nuo sekso.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.