Apie savo paslaptingą gimimą C. Bruni-Sarkozy sužinojo tėvo mirties patale

Žinia, kad tavo tėvas yra kitas žmogus, – labai skausminga. Tokį smūgį teko patirti dainininkei, buvusiai pirmajai Prancūzijos poniai Carlai Bruni-Sarkozy (45 m.).

Būdama pirmoji Prancūzijos ponia, trečioji tuomečio šalies prezidento Nicolas Sarkozy žmona su žurnalistais retai dalijosi savo asmeninio gyvenimo smulkmenomis.<br>AP
Būdama pirmoji Prancūzijos ponia, trečioji tuomečio šalies prezidento Nicolas Sarkozy žmona su žurnalistais retai dalijosi savo asmeninio gyvenimo smulkmenomis.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 28, 2013, 5:51 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 2:52 AM

Būdama pirmoji Prancūzijos ponia, trečioji tuomečio šalies prezidento Nicolas Sarkozy žmona su žurnalistais retai dalijosi savo asmeninio gyvenimo smulkmenomis.

Bet dabar, kai Carla Bruni-Sarkozy nebegyvena Eliziejaus rūmuose ir aktyviai siekia dainininkės karjeros, su žiniasklaida ėmė bendrauti dažniau. Pasirodžius naujajam, ketvirtam muzikiniam albumui „Little French Songs”, N. Sarkozy sutuoktinė leidiniui „Phsycologies Magazine” papasakojo, kaip ir kada sužinojo savo gimimo paslaptį.

Tai atsitiko 1996-aisiais. Dar iki savo mirties Carlos tėvas, stambus Italijos pramonininkas ir kompozitorius Alberto Bruni-Tedeschi pranešė jai, kad ji nėra jo tikra duktė.

Jis papasakojo, kad biologinis dainininkės tėvas yra Italijoje gimęs brazilas – muzikantas, o dabar prekybos magnatas Maurizio Remmertas, turėjęs meilės ryšį su jos motina, pianiste Marisa Borini.

Kai prasidėjo jų romanas, Marisai buvo 32-eji, o jos meilužiui – viso labo 19 metų. Marisa jau seniai buvo A.Bruni-Tedeschi žmona, sutuoktiniui pagimdžiusi du vaikus – sūnų ir dukterį.

Marisos ir Maurizio artima draugystė truko šešerius metus. Meilužis žinojo, kad Carla – jo vaikas.

Vėliau paaiškėjo, kad tai numanė ir apgautasis vyras. Įtaręs žmoną neištikimybe, A.Bruni-Tedeschi buvo visiškai įsitikinęs, kad 1967 metų gruodžio 23-iąją Marisai gimusi duktė yra ne jo.

Nepaisant to, jis pasielgė garbingai: davė Carlai savo pavardę, auklėjo kaip tikrą dukterį, taip pat įtraukė į savo turto paveldėtojų sąrašą.

Dieną, kai sužinojo tiesą apie savo gimimą, Carla prisimena taip gerai, lyg tai buvo vakar.

„Tėvas man pasakė: „Tavo tikrasis tėvas – Maurizio Remmertas. Nesakyk motinai, kad žinojau šią istoriją. Ji pasijustų pažeminta.” A.Bruni-Tedeschi buvo žmogus, vertas pagarbos, vyriškas, stiprus. Daugelį metų jis slėpė šią labai asmeninę paslaptį. Ir tik gulėdamas mirties patale atskleidė tiesą apie mano biologinį tėvą”, – pasakojo Carla.

Ši netikėta žinia sudavė jai, tuo metu 29-erių moteriai, skausmingą smūgį. Kad įveiktų dvasinę krizę ji aštuonerius metus keturis kartus per savaitę susitikdavo su psichiatru.

Vėliau Carla ne tik apsiprato su naujomis savo gyvenimo aplinkybėmis, bet ir pasiryžo susitikti su M.Remmertu.

„Kai susipažinau su savo biologiniu tėvu, supratau, kad esu labai panaši į jį. Mes greitai tapome artimi”, – prisipažino C.Bruni-Sarkozy.

Dabar ji ir toliau bendrauja su savo tikruoju tėvu. M.Remmertas mielai pripažįsta, kad buvusi pirmoji Prancūzijos ponia – jo duktė. Vis dėlto apie tai, ar Carla taps jo daugelio milijonų vertės turto paveldėtoja kartu su jo teisėta dukterimi, turtuolis linkęs patylėti.

Mylimųjų sąrašas – įspūdingas

● Carla Gilberta Bruni-Tedeschi gyvena Prancūzijoje (nuo penkerių metų), nors yra Italijos pilietė. Mokėsi elitinėje mokykloje Šveicarijoje.

● Grįžusi į Paryžių, studijavo menus ir architektūrą. Būdama 19-os tapo modeliu. Ben-dradarbiavo su tokiais mados diktatoriais kaip Christianas Dioras, Paco Rabanne, Karlas Lagerfeldas, Johnas Galliano, Yves’as Saint Laurent’as, Christianas Lacroix.

● 1997 m. C.Bruni paliko mados podiumą.

● 2001 m. 33-ejų Carla Bruni pagimdė sūnų Aurelieną, kurio tėvas – Raphaelis En-thovenas. Tuo metu jis buvo vedęs prancūzo intelektualo Bernardo Henri Levy dukterį Justine Levy. Carla jam skyrė dainą, o J.Levy atsikeršydama romane „Nieko ypatingo” tulžingai nupiešė jos portretą.

● 2006 m. Turino žiemos olimpinių žaidynių metu Carla nešė Italijos vėliavą.

● 2008 m. balandžio 11-ąją nuogos Carlos Bruni nuotraukos, darytos 1993-iaisiais, aukcione buvo parduotos už 91 milijoną JAV dolerių (236 milijonus litų).

● 2008 m. C.Bruni susituokė su tuomečiu Prancūzijos prezidentu Nicolas Sarkozy. Tai pirmoji jos santuoka. Pora susilaukė dukters ir jai davė Giulios vardą.

● Tarp C.Bruni mylimųjų, be sūnaus Raphaelio ir jo tėvo Jeano Paulo Enthovenų, buvo Mickas Jaggeris, Ericas Claptonas, Kevinas Costneris, Donaldas Trumpas, buvęs Prancūzijos ministras pirmininkas Laurent’as Fabiusas.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.