V. Putino meiluže vadinama A. Kabajeva: „Vaikų aš neturiu. Ir tai – tiesa!“

Praeityje garsi Rusijos gimnastė, Rusijos Dūmos deputatė Alina Kabajeva (30 m.) pagaliau papasakojo apie tariamą romaną su Vladimiru Putinu (60 m.) ir užčiaupė burnas tiems, kurie paskleidė gandus apie jos asmeninį gyvenimą.

Po garsių Rusijos prezidento V. Putino skyrybų su žmona L. Putina šių metų birželį, pasipylė gandai apie tariamą jo romaną su buvusia gimnaste A. Kabajeva.
Po garsių Rusijos prezidento V. Putino skyrybų su žmona L. Putina šių metų birželį, pasipylė gandai apie tariamą jo romaną su buvusia gimnaste A. Kabajeva.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 30, 2013, 2:53 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 1:58 AM

Po garsių Rusijos prezidento V. Putino skyrybų su žmona Liudmila Putina (55 m.) šių metų birželį, pasipylė gandai apie tariamą jo romaną su buvusia gimnaste A. Kabajeva.

Neapsikentusi nepagrįstų kalbų, buvusi sportininkė ryžosi duoti interviu, kuriame paneigė gandus ir prasimanymus apie savo asmeninį gyvenimą.

Kalbėdama Rusijos leidiniui „Didysis sportas“ A. Kabajeva pirmiausiai leido suprasti, kad smulkiai šios pikantiškos temos nenagrinės.

„Gyvenimo patirtis mane išmokė niekada nieko neįsileisti į asmeninį gyvenimą. Jeigu kas nors nori su manimi pasikalbėti apie darbą, festivalius ar kitus profesionalius dalykus – visada prašome. Bet tik ne apie asmeninį gyvenimą“, - pareiškė Rusijos Dūmos deputatė.

Tačiau A. Kabajeva vis dėlto pakomentavo vieną svarbią temą, kuri sujudino Rusijos visuomenę.

„Vienintelis dalykas, ką galiu pasakyti užtikrintai – vaikų aš neturiu. Ir tai – tiesa“, - išrėžė moteris.

Gandai, esą buvusi sportininkė nuo V. Putino pagimdė ir augina du vaikus, pasklido dar gerokai iki Rusijos valstybės vadovo skyrybų su žmona Liudmila, su kuria jis išgyveno 30 metų.

Pirmieji pranešimai apie Rusijos valstybės vadovo V. Putino romaną su A. Kabajeva pasirodė dar 2008 m. Tada laikraštyje „Maskvos korespondentas“ buvo išspausdintas straipsnis apie tai, kad V. Putinas skiriasi su žmona Liudmila ir rengiasi vesti buvusią gimnastę.

Anuomet Rusijos prezidentui teko viešai paneigti šiuos gandus. Jis pareiškė, kad „visuomet skeptiškai žiūrėjo į tuos, kurie su savo sloguotomis nosimis ir erotinėmis fantazijomis lenda į svetimus gyvenimus“.

Tada V. Putinas pabrėžė, kad šiuose ganduose nėra nė žodžio teisybės. O laikraštis „Maskvos korespondentas“ netrukus buvo uždarytas leidinio savininko Aleksandro Lebedevo sprendimu.

Tačiau šias naujienas kaipmat pasičiupo užsienio žiniasklaida. 2008 m. interneto platybėse pasklido žinia, kad Rusijos gimnastė A. Kabajeva prezidentui V. Putinui pagimdė sūnų. A. Kabajeva 2009 m. gegužę šiuos gandus griežtai paneigė.

Po dvejų metų A. Kabajeva ir vėl buvo priversta teisintis prieš žurnalistus, kai šie pamatė ją rankose laikančią kūdikį. Moteris tuomet pareiškė, kad tai buvęs jos sūnėnas.

Gandai apie V. Putino ir A. Kabajevos santykius įgavo naują pagreitį po Rusijos prezidento skyrybų šių metų birželį. Tačiau dar iki minėtos datos, 2013 m. sausį leidinys „The New York Post“ pranešė, kad buvusi gimnastė A. Kabajeva esą pagimdė V. Putinui dukterį. Esą Rusijos vadovas aplankė savo du vaikus, kurie su jų motina A. Kabajeva gyvena rezidencijoje Sočyje „Bočarov ručej“.

„Visi šie pranešimai pasaulio spaudoje – melas. Alina vaikų neturi - nei sūnaus, nei dukters“, - „Metro.ru“ sausį pacitavo A. Kabajevos atstovę spaudai.

Parengė Erika Zabulėnienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.