J. Lopez dalyvavo Turkmėnijos prezidento gimtadienyje

Rusijos ir kitų šalių pramogų pasaulio žvaigždės dalyvavo Turkmėnijos prezidento Gurbangulos Berdymuchamedovo gimtadienyje. Tarp jų - ir JAV aktorė bei popatlikėja Jennifer Lopez, kurios žvaigždė neseniai atidengta  Šlovės alėjoje Holivude.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 1, 2013, 8:13 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:55 AM

Tarp artistų, pakviestų koncertuoti per Turkmėnijos prezidento gimtadienio šventę, be J.Lopez, buvo rusų popkaraliumi tituluojamas Filipas Kirkorovas, Sati Kazanova, grupė „Refleks“, Ani Lorak, Mustafa Sandalas iš Turkijos ir kiti.

Turkmėnijos prezidentas savo 56-ąjį gimtadienį šventė Kaspijos jūros pakrantėje, nacionalinėje turistinėje zonoje „Avaza“. „Sutiko svetingai, nuoširdžiai. Smagūs žmonės. Kaip vaikai. Visus artistus, netgi J. Lopez, aprengė savo tautiniais kostiumais“, - įspūdžiais iš viešnagės Turkmėnijoje socialiniuose tinkluose pasidalijo rusų dainininkė S. Kazanova, bet nuotraukos, deja,  neįdėjo.

2007 metais Turkmėnijos prezidentu išrinkto G. Berdymuchamedovo gimtadienio šventėse jau dalyvavo daug daugiau populiarių artistų negu per penkiolika jo pirmtako Saparmurato Nijazovo prezidentavimo metų. Šou žvaigždžių atvykimą į Turkmėniją paprastai organizuoja šalies verslininkai.

Pastarajame koncerte, kurį surengė Turkmėnijoje verslą turinti Kinijos nacionalinė naftos ir dujų korporacija (CNPC), J. Lopez atliko daina "Happy Birthday, Mr. President!". Žvaigždės honoraras siekė apie 1 mln. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.