Atlikėja R. Ora atvėrė širdį ir nusimetė drabužius

Atviri drabužiai ir provokuojantis įvaizdis niekuomet nebuvo britų atlikėjos Ritos Oros vizitinė kortelė. Tačiau kartais net žinomos užsienio žvaigždės sugeba pačios save nustebinti. Iki pusės apsinuoginusi R. Ora nusprendė tapti žurnalo „GQ“ viršelio modeliu, rašo dailymail.co.uk.

Gundančiai ryškios lūpos, vėjavaikiškai pavelti plaukai ir nekaltas, tačiau provokuojantis žvilgsnis – taip save pristatė jauna atlikėja.<br>Žurnalas "GQ"
Gundančiai ryškios lūpos, vėjavaikiškai pavelti plaukai ir nekaltas, tačiau provokuojantis žvilgsnis – taip save pristatė jauna atlikėja.<br>Žurnalas "GQ"
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 2, 2013, 12:26 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 12:29 AM

Gundančiai ryškios lūpos, vėjavaikiškai pavelti plaukai ir nekaltas, tačiau provokuojantis žvilgsnis – taip save pristatė jauna atlikėja. Iki pusės nusimetusi drabužius ji rankomis pridengė apnuogintą krūtinę, taip nustebindama ne vieną savo gerbėją.

Fotosesiją įamžino garsus fotografas Mariano Vivanco. Pasak jo, R. Ora puikiai tinka viliokiškas, tačiau nevulgarus įvaizdis.

Duodama interviu žurnalo žurnalistams, R. Ora užsiminė ir apie romantiškus santykius su populiariu škotų didžėjumi Calvinu Harriu. „Taip, aš įsimylėjusi“, – „GQ“ tikino ji. Nepaisant to, atlikėja daug laiko su naująja simpatija kartu nepraleidžia. Muzikos žvaigždė nuolat lankosi gastrolėse, o per pastarąsias savaites jai teko aplankyti ir Los Andželą, ir Maltą, o praėjusią savaitę vykusį Glastonberio festivalį.

„Norint ką nors pasiekti, visuomet reikia kažką paaukoti“, – sakė R. Ora.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.