W. Houston dukters sužadėtuvės pakurstė aistras

Whitney

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2013-07-11 11:03, atnaujinta 2018-03-03 03:46

20-metė su N. Gordonu, kurį jos mama neoficialiai įsivaikino, kai jam buvo 12 metų, suartėjo po superžvaigždės mirties 2012-aisiais, o dabar jaunoji pora rengiasi tuoktis.

Paskelbdama naujienas „Facebook“, Bobbi Kristina rašė: „TAIP, mes, aš (ir) Nickas, susižadėjome.“ 

Ji taip pat įgėlė jos meilės kritikams: „Pavargau klausytis žmonių sakant: „E, tu susižadėjai su savo broliu“ arba „jeigu Whitney vis dar būtų gyva, ar jūs būtumėt kartu, ar ji tam pritartų?“ Leiskit man kai ką paaiškinti, mes net nesam tikri brolis ir sesuo, ir jis nėra mano įbrolis. Mano mama niekada jo neįsivaikino. Iš tikrųjų mama vienintelė, kuri net pasakė, jog žino, kad mes pradėsime susitikinėti. Mano mama pažinojo mane geriau nei bet kas iš jūsų.“

„Daugybė jūsų sako, kad jūs visi tik sakot, jog visa tai – iš meilės. Tai nesąmonė, nes jei taip būtų, visi jūs norėtumėt, kad būčiau laiminga“, – pridūrė mergina.

N. Gordonas ir B. K. Brown, kurios tėvas yra dainininkas Bobby Brownas, gandus apie sužadėtuves buvo išprovokavę ir anksčiau: ji buvo du kartus nufotografuota su briliantu ant bevardžio piršto, bet jos atstovas abu tuos kartus neigė, kad pora susižadėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: prasideda „Eurovizija“ – kas laimės ir kur bus Lietuva?