Monako kunigaikštienė Charlene papasakojo apie savo ašaras

2011-aisiais vykusios Monako kunigaikščio Albert’o II ir kunigaikštienės Charlene vestuvės apipintos gandų. Vienas jų – kad nuotaka prieš pat vestuves mėgino sprukti. Bet pagaliau prabilusi kunigaikštienė tokias kalbas paneigė. Remdamasis „The Times”, „The Daily Mail” apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 16, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Mar 3, 2018, 12:43 AM

Per Monako karališkosios poros vestuves pasaulio žiniasklaidą netruko apskrieti nuotraukos, kuriose matyti iš pažiūros nusiminusios nuotakos skruostais riedančios ašaros. 

Ėmė sklisti kalbos, kad tai toli gražu ne laimės ašaros, o poros rietenų dėl tariamos kunigaikščio neištikimybės padarinys.

Esą likus kelioms dienoms iki vestuvių iš Pietų Afrikos Respublikos kilusi Charlene, kuri anksčiau buvo profesionali plaukikė, netgi bandė sprukti iš Monako, tačiau buvo sulaikyta ir įtikinta grįžti atgal.

Britų leidiniui „The Times” interviu davusi 35 metų Monako kunigaikštienė pareiškė, kad visos kalbos apie bėgančią nuotaką ir skausmo ašaras yra grynas melas.

„Visko buvo tiek daug. Emocijos dėl gandų ir dėl susikaupusios įtampos buvo įvairios ir aš pravirkau.

O tuomet ėmiau verkti dar ir dėl to, jog pamaniau: „O ne, dabar visas pasaulis mato mane verkiančią”, – kalbėjo Monako kunigaikštienė.

Nors kai kurių publikacijų apie karališkosios poros vestuves antraštės buvo neigiamos, moteris sako šventę prisimenanti su džiaugsmu.

„Tai buvo tokios nuostabios trys dienos. Praėjus mėnesiams po jų prisimenu ir galvoju: „Dieve, nejaugi iš tikrųjų „Eagles” (roko grupė. – Red.) grojo mano vestuvėse?

Pasižiūriu atgal ir stebiuosi, kaip mums pavyko viską įgyvendinti. Vyko tiek daug dalykų. Tai buvo gražu, sentimentalu”, – kalbėjo Charlene, pabrėždama, kad pasaulis matė intymiausią jos gyvenimo akimirką.

Po 2011-aisiais vykusių vestuvių moteris ėmė dirbti su labdaros fondu, kurio atstovai ragina Prancūzijos ir Monako vaikus išmokti plaukti.

Buvusi profesionali plaukikė šiuo klausimu turi skaudžios asmeninės patirties. Kaimynų baseine nuskendo jos pusbrolis, kai berniukui buvo penkeri.

„Tūkstančiai žmonių kiekvienais metais nuskęsta Prancūzijoje. Noriu būti šio savo projekto priešakyje – leisti žmonėms prieiti prie asmens, galinčio juos nemokamai išmokyti plaukti”, – kalbėjo Monako kunigaikštienė.

Ji aktyviai įsitraukusi ir į kitus labdaros projektus, mezga ryšius su Europos karališkųjų šeimų atstovais. Tad į klausimus apie atžalas moteris atsakinėja atsargiai.

Monako kunigaikštienė taip pat prisipažino jaučianti simpatiją Kembridžo hercogienei Catherine:  "Suprantu, kaip jai sudėtinga.  Juk ji, kaip ir aš, ne karališko kraujo.  Ji labai miela."

C. Middleton tuoj tuoj padovanos vyrui įpėdinį, o Ch.  Wittstock neskuba.  "Negalių pakęsti, kai man daro spaudimą.  Aš visai neseniai ištekėjau (2011 metais, kaip ir Catherine.  - Red.).  Noriu apsiprasti naujoje vietoje, susitaikyti su mintimi, kad ant mano pečių gula didžiulė atsakomybė...  Mes su vyru daug keliaujame, taigi kol kas apie vaikus negalvojame.  Bet žinoma, jų turėsime..."  

Verta paminėti, kad kunigaikščio Rainier III ir garsios aktorės Grace Kelly sūnus Albert'as II jau turi du vaikus, kurie nėra teisėti įpėdiniai, nes jie - nesantuokiniai. Sūnus Alexandre'as  Ericas Stephanas, kuriam dabar 8 metai, pasaulį išvydo po kunigaikščio romano su stiuardese Nicole Coste.  

Albert'as turi ir 21 metų dukterį Jazmin, kurios susilaukė su nekilnojamojo turto agente Tamara Rotolo.   Širdžių ėdiko vardą pelnęs kunigaikštis mezgė romanus su manekenėmis Brooke Shields, Claudia Schiffer ir kitomis garsiomis gražuolėmis.

Albert'as II susipažino su Charlene 2000-aisiais per plaukimo varžybas Monake, po to jiedu vėl susitiko 2006-aisiais per varžybas Turine, o 2011-ųjų liepos 1-ąją susituokė. Tačiau, kaip rašo užsienio spauda, Charlene tris kartus bandė pabėgti nuo jaunikio (buvusi plaukikė tai vadina žurnalistų pramanais). Paskutinį kartą ją sugavo Nicos oro uoste likus dviem dienoms iki vestuvių.

Kalbama, kad Ch.  Wittstock nutarė netekėti už kunigaikščio, kai sužinojo, kad gimęs dar vienas jo nesantuokinis vaikas.  Vis dėlto galiausiai ji tapo kunigaikštiene "liūdnomis akimis".

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.