Rusų milijardieriaus L. Lebedevo dukteriai ir olimpiniam čempionui nebuvo lemta sukurti tvirtos šeimos

Maskvoje įvyko garsios skyrybos: 36 metų dailiojo čiuožimo meistras, olimpinis čempionas Antonas Sicharulidzė išsiskyrė su 26 metų aukštuomenės liūte ir interneto portalo „Trendspace“ vyriausiąja redaktore Jana Lebedeva – milijardieriaus naftos pramonininko Leonido Lebedevo dukterimi. Santuoka truko dvejus metus.

Daugiau nuotraukų (1)

Aleksandras Procenka

Jul 22, 2013, 1:00 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 8:27 PM

Beje, nuo pat poros bendro gyvenimo pradžios Maskvoje pranašauta, kad išlepinta oligarcho duktė, netikėtai įsimylėjusi sportininką, neturintį banko sąskaitoje ilgos nuliukų virtinės, greitai atsikąs šeimos gyvenimo.

Jų vestuvės, kaip įprasta šiuose sluoksniuose, buvo su užmoju: jaunieji tuokėsi Barselonoje. Jaunosios liudininkė buvo Darja Žukova, milijardieriaus Romano Abramovičiaus gyvenimo palydovė. Iškilmėms buvo išnuomota prašmatni pilis, sutuoktiniai pasikeitė „Cartier“ žiedais, jaunoji vilkėjo 70 tūkstančių eurų kainavusią  „Vera Wang“ suknelę, skambėjo specialiai pakviestos airių atlikėjos Roisin Murphy gyva muzika.

Viską apmokėjo jaunosios tėvas – žurnalo „Forbes“ turtuolių sąraše jis 53-iasis su 2,2 mlrd. JAV dolerių. L. Lebedevas – naftos gavybos ir elektros energijos kompanijų grupės „Sintez“ stambus akcininkas, Federacijos Tarybos narys. Be to, L. Lebedevas su kino režisieriumi Valerijumi Todorovskiu yra įkūręs kompaniją „Krasnaja strela“, kuri tarp kitų sukūrė ir filmą „Stileivos“ („Stiliagi“).

Jana – garsi aukštuomenės dama, D. Žukovos ir Nastios Virganskajos, Michailo Gorbačiovo anūkės, draugė. Iki pažinties su A. Sicharulidze ji draugavo su pagrindiniais Maskvos jaunikiais: Romanu Rotenbergu – milijardieriaus Boriso Rotenbergo sūnumi, ir Aleksejumi Garberu, oligarcho, buvusio akcinės bendrovės „Rosneft-Sachalinmoreneftegaz“ direktorių tarybos nario Marko Garbero sūnumi. Tačiau svarbiausia, kad mergina visus tikino, jog iki 30 metų netekės.

Staiga paskubomis ištekėjo, bet neilgam. Skyrybų priežastis buvusi pora nutyli. Jų aplinkoje kalbama, kad abu negarsėjo santuokine ištikimybe. Beje, Janai tai atsibodo anksčiau nei jos vyrui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.