Dainininkės T. Turner vestuvės – po 18 metų draugystės

Tina Turner (73 m.) perėjo visus pragaro ratus: ilgai kentė vyro smurtą, atsilaikė kovodama su sunkia liga. Dabar, kai viskas jau praeityje, legendinė dainininkė žino, kad už baimės ribų gyvena meilė. Ją dovanojo vadybininkas Erwinas Bachas (57 m.).

Dainininkė Tina Turner susituokė su vadybininku Erwinu Bachu, su kuriuo gyvena jau 18 metų.<br>AP
Dainininkė Tina Turner susituokė su vadybininku Erwinu Bachu, su kuriuo gyvena jau 18 metų.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-07-24 18:43, atnaujinta 2018-03-02 15:31

Amžiną meilę ir ištikimybę vadybininkui E. Bachui rokenrolo karalienė prisiekė Šveicarijoje, savo namuose ant Ciuricho ežero kranto.

Per vestuves Tina Turner vilkėjo italų dizainerio Giorgio Armani sukurtą suknelę. Amerikoje gimusi, Šveicarijos pilietybę turinti atlikėja šioje šalyje su E. Bachu gyvena jau 18 metų.

Per savo muzikinę karjerą ji pelnė aštuonis „Grammy“ apdovanojimus, yra įamžinta Holivudo žvaigždžių alėjoje ir pateko į rokenrolo žvaigždžių muziejų. Su didžiąja scena atsisveikinusi 2000-aisiais, Tina Turner po aštuonerių metų pertraukos buvo surengusi pasaulinį turą.

Nors šių metų lapkričio 26 dieną garsioji atlikėja švęs 74-ąjį gimtadienį, amžiaus naštos ji tikina nejaučianti.

Dainininkės baimės vardas buvo Ike’as Turneris, pirmas sutuoktinis, buvęs prodiuseris. Tai jis prieš daug metų pradedančią dainininkę Anną Mae Bullock pavertė Tina Turner, padarė ją žvaigžde, o paskui atėmė viską, net ir savigarbą.

„Kol nebuvome vedę, Ike’as elgėsi padoriai, net galantiškai. Man nereikėjo mergintis: aš buvau jauna, nepatyrusi ir žiūrėjau į jį praverta burna. Vėliau, atsiradus problemų, mane stebino jo sugebėjimas patraukti žmones.

Nors Ike’as buvo sunkaus būdo, visiems patiko. Tikriausiai dėl savo beprotiškos energetikos. Nesu ja apdovanota, manoji yra kitokia: stengiuosi atsilyginti žmonėms gerumu. O Ike’as buvo piktas, ir būtent ši savybė darė jį dar patrauklesnį“, – prisimena Tina.

Net jei Ike’as nebūtų vartojęs narkotikų, dėl jo pašėlusio būdo Tina nebūtų galėjusi ramiai gyventi. O apsvaigęs nuo narkotikų jis pavirsdavo žvėrimi.

Savo knygoje „Aš, Tina“ atlikėja aprašė jo įniršio proveržius, kuriuos galėjo sukelti bet kas. Net eidama apsipirkti Tina prašydavo vyro leidimo, o šis pasakydavo, kada ji turinti grįžti. Ir jei nesuspėdavo...

Daugiau skaitykite žurnale „Stilius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.