L. DiCaprio išskirtinę aistrą jaučia „Victoria’s Secret“ angelams

Šįkart Leonardo meilės nuotykiai prasidėjo 66-ojo tarptautinio Kanų kino festivalio metu. Ten garsusis mergišius ėmė rėžti sparną aplink manekenę Carą Delvigne. Bet britė griežtai tarė „ne” aktoriaus merginimui, mat jai nepatiko jų amžiaus skirtumas.

Leonardo DiCaprio garsėja nevaržomu gyvenimo būdu.<br>AP
Leonardo DiCaprio garsėja nevaržomu gyvenimo būdu.<br>AP
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 25, 2013, 11:40 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:39 PM

Šįkart Leonardo meilės nuotykiai prasidėjo 66-ojo tarptautinio Kanų kino festivalio metu. Ten garsusis mergišius ėmė rėžti sparną aplink manekenę Carą Delvigne. Bet britė griežtai tarė „ne” aktoriaus merginimui, mat jai nepatiko jų amžiaus skirtumas.

Tačiau toks atsakas nepakenkė Holivudo žvaigždės „kovinei dvasiai” ir gražuolės paieškos buvo tęsiamos.

Į L. DiCaprio akiratį buvo patekusi net „Oskaro” premijos laureatė, gražuolė Jennifer Lawrence, bet ir čia jo laukė „ne”. Per Kanų kino festivalio uždarymą „Didžiojo Getsbio” žvaigždę paparacai pastebėjo jachtoje šalia žavios šviesiaplaukės T. Garrn.

Apie Holivudo žvaigždės meilę modeliams jau seniai sklando legendos. Kuo vyresnis tampa aktorius, tuo jaunesnės jo draugės.

Išskirtinę aistrą L. DiCaprio jaučia apatinio trikotažo prekės ženklo „Victoria’s Secret” modeliams, dar vadinamiems angelais.

Dar dešimtajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje, neilgai trukus iki jį išgarsinusio „Titaniko”, Leonardo jau buvo trokštamas modelių bendrijos svečias.

Tuo laiku paparacai ne kartą jį pastebėjo supermodelio Naomi Campbell draugijoje. Tiesa, Juodoji Pantera iki šiol neigia jų romaną ir Holivudo žvaigždę vadina tik geru draugu.

Holivudo donžuanas susitikinėjo su garsiu Čekijos modeliu Eva Herzigova. Bet jų santykiai truko neilgai – viso labo du mėnesius. Paskui L. DiCaprio gyvenime atsirado Gisele Bündchen.

Su gražuole iš Brazilijos aktorius ryšius palaikė net penkerius metus. G. Bündchen taip pat dalyvavo „Victoria’s Secret” katalogų fotosesijose, vaikštinėjo podiumu ir galėjo pasigirti ne tik ilgomis dailiomis kojomis, bet ir įspūdingais honorarais.

Brazilų modelį ir Holivudo žvaigždę vienijo aistra krepšiniui ir rūpesčiai dėl ekologijos. Bet virš poros kartais praslinkdavo tamsūs debesys: jie tai išsiskirdavo, tai vėl sueidavo draugėn.

Aktoriaus gyvenimo būdas buvo laisvas, nevaržomas ir jis dažnai davė pagrindą savo draugei įtarti jį neištikimybe. Bet Gisele mylėjo Leonardo ir tikėjosi, kad vieną dieną jos draugas surimtės.

Brazilų modelis visada sakė, kad šeima – svarbiausia bet kuriam žmogui ir jos negali pakeisti jokios karjeros aukštumos ir pinigai.

Laikas bėgo. Kartkartėmis pasirodydavo straipsnių intriguojamais pavadinimais, pavyzdžiui, „Mergaitės, ruoškite nosinaites: Leonardo DiCaprio veda!”

Bet tuo viskas ir baigdavosi. Aktorius taip ir nepasiryžo gražiajai brazilei pasiūlyti savo rankos ir širdies. Gisele nusibodo laukti ir 2005 metų lapkritį ji „Titaniko” žvaigždei ištarė: „Sudie!”

Padraugavęs dar su keletu ilgakojų modelių aktorius nusprendė pereiti prie kolegių.

Leonardo vis dažniau pasirodydavo televizijos serialo „Liežuvautoja” žvaigždės Blake Lively draugijoje. Jie susipažino garsaus režisieriaus Steveno Spielbergo jachtoje per 2011 metų Kanų kino festivalį.

Penkis mėnesius įsimylėjėliai lepino vienas kitą romantiškomis kelionėmis ir maloniomis staigmenomis. Viskas buvo nuostabu iki pažinties su Leonardo motina Irmelin DiCaprio.

Pastarajai sūnaus išrinktoji pasirodė, švelniai sakant, ne itin protinga ir ji pasiūlė sūnui pasirinkti geresnę merginą. Leonardo paklausė motinos ir paliko B. Lively.

Naujoji aktoriaus meilė modelis T. Garrn – ar jo buvusių draugių G. Bündchen ir Bar Refaeli kopija. Jau labai jos panašios: visų trijų šviesūs plaukai, mėlynos akys, ilgos kojos.

Dabar įsimylėjėliai – Toni ir Leonardo – neišskiriami. Jie daug keliauja ir visai nesislapsto demonstruodami švelnius jausmus vienas kitam.

Bet ar šie vokiečių modelio ir Holivudo žvaigždės santykiai virs kuo nors daugiau? Paaiškės laikui bėgant.

Kartais žiniasklaidoje abejojama, ar meilės romanus su modeliais Holivudo žvaigždė L. DiCaprio mezga iš tiesų, ar tik dėl viešųjų ryšių specialistų reikalavimo, kad palaikytų sėkmės lydimo ir gražuolėms patinkančio vyro įvaizdį.

Kaip yra iš tiesų, žino tik jis ir jo komanda. Tačiau neseniai duodamas interviu L. DiCaprio prisipažino: „Pastaruoju metu vis dažniau svajoju apie žmoną, šeimą. Tikiuosi, kad vieną dieną tapsiu geru tėvu.”

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.