Princo Charleso žmoną Camillą jos anūkai vadina „pakvaišėle“

Didžiosios Britanijos princo Charleso vaikaitis, neseniai gimęs princas George'as, savo senelio sutuoktinės Camillos greičiausiai nevadins močiute. Gali būti, kad jaunasis princas Camillą vadins taip pat, kaip ir jos pačios anūkai – „gaga“ (liet. pakvaišėlė).

Kornvalio hercogienė Camilla džiaugiasi, kad ją supa visas būrys mažų vaikų, kurį papildė ir neseniai gimęs sutuoktinio princo Charleso anūkas.<br>„Reuters“
Kornvalio hercogienė Camilla džiaugiasi, kad ją supa visas būrys mažų vaikų, kurį papildė ir neseniai gimęs sutuoktinio princo Charleso anūkas.<br>„Reuters“
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2013, 12:47 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 5:02 AM

„Nežinau, ar taip jie mane vadina, nes tokia mane laiko, bet vis tiek manau, kad tai – labai miela“, – juokėsi Kornvalio hercogienė Camilla.

Savo keistąją vaikaičių duotą pravardę Camilla atskleidė, kai dienraštis „Mail“ paklausė, kaip, jos manymu, pirmasis princo Charleso anūkas ją vadins.

„Apie tai dar reikės pagalvoti. Kol kas dar nenusprendėme“, – atsakė Camilla.

66 metų princo Charleso sutuoktinė jau turi penkis anūkus, kuriuos ji beprotiškai myli. Nė vienam jų dar nėra nė penkerių metų.

Camilla džiaugiasi, kad ją supa tiek mažų vaikų, kurių būrį papildė ir princo Williamo bei hercogienės Catherine sūnus George'as. Jau dabar Camilla svajoja apie bendras atostogas su visais savo ir sutuoktinio vaikaičiais.

„Jos gali būti gana chaotiškos, bet man tiesiog smagu, kad jie visi bus šalia“, – džiaugėsi Camilla, kuri labai artimai bendrauja su savo posūniais princais Williamu ir Harry bei Kate Middleton.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.