Dainininkė M.Cyrus pyksta, kai žmonės vadina ją baltarankiu sėkmės vaiku

Dainininkė Miley Cyrus – viena labiausiai apkalbinėjamų asmenybių. Nuo 12 metų karjerą pradėjusi mergina per aštuonerius metus pasiekė tiek, kiek kiti nesugeba padaryti net sulaukę 40-ojo gimtadienio. 2008 metais išleistas albumas „Breakout“ ne vienoje pasaulio šalyje spėjo tapti ir auksiniu, ir platininiu.

Dainininkė Miley Cyrus – viena labiausiai apkalbinėjamų asmenybių.
Dainininkė Miley Cyrus – viena labiausiai apkalbinėjamų asmenybių.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2013, 4:46 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:44 AM

Piktai plakančių apkalbų liežuvių padaugėjo po to, kai M.Cyrus suvaidino pagrindinį vaidmenį seriale „Hana Montana“. „Žmonės galvoja, kad aš esu vienas iš tų televizijos vaikų, kuriems tiesiog sekasi ir kurie lengva ranka pasiekia viską, ko nori. Tačiau tokia nuomonė – klaidinga. Aš labai daug ir sunkiai dirbu“, – duodama interviu dailymail.co.uk pasakojo mergina.

Nusprendusi parodyti savo kitą asmenybės pusę 20-metė dainininkė visai neseniai įsiamžino viliokiškoje fotosesijoje. Mūvėdama baltas kelnaites ir stilingą palaidinę ji gundančiai pozavo žurnalo fotografams.

M.Cyrus užsiminė visuomet galvojusi, kad pasirinkdama savo sceninį vardą ji bus tiesiog Miley, tačiau vėliau nusprendė, kad kartu su pavarde skambesys bus efektyvesnis. Apskritai ji prisipažino gyvenime esanti maksimalistė, kuri stengiasi kuo daugiau aprėpti ir viską padaryti iki galo gerai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: Introduction to Green Finance Institute