Monako princesėms Charlene ir Caroline - princo Alberto dėmesys

Monako princas Albertas (55 m.) prašmatniuose vakarėliuose ir labdaros renginiuose spėja asistuoti ne tik savo žmonai, gražuolei princesei Charlene (35 m.), bet ir seseriai, Hanoverio princesei Caroline (56 m.) Monte Karle vykusioje kasmetinėje sporto puotoje princas Albertas nesitraukė nuo šių dviejų žavių damų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 5, 2013, 12:51 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:57 AM

Tiesa, nors princas Albertas į iškilmes atlydėjo ne tik sutuoktinę, bet ir seserį, daugiau dėmesio prašmatniame renginyje jis skyrė būtent mylimajai.

Bene visą vakarą pora sukosi ant parketo, o nuo Charlene veido nedingo šypsena. Buvusi plaukikė Charlene, kuri atstovavo Pietų Afrikos respublikai Sidnėjaus olimpiadoje, atrodė labai žavingai. Jos liekną, tačiau ištreniruotą figūrą išryškino turkio spalvos satininė suknelė, kuri atidengė princesės nugarą.

Ausyse iš tolo spindėjo deimantais puošti stambūs auskarai.

Princo Alberto sesuo Caroline žavesiu nenusileido brolio žmonai. Moteris pasirinko kuklią, nėriniuotą juodos ir baltos spalvų suknelę, siekiančią žemę. Princesė pasidabino safyrų ir deimantų auskarais, bei brangakmeniais puoštu masyviu žiedu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.