Įmantri O.Winfrey šukuosena apstulbino jos gerbėjus

Rugsėjo mėnesio „O“ žurnalo viršelis vienos įtakingiausių moterų pasaulyje gerbėjus tikrai privers nusišypsoti – Oprah Winfrey nusifotografavo su įmantria afroamerikiečių šukuosena, kuri sveria net pusantro kilogramo.

Oprah Winfrey nusifotografavo su įmantria afroamerikiečių šukuosena, kuri sveria net pusantro kilogramo.
Oprah Winfrey nusifotografavo su įmantria afroamerikiečių šukuosena, kuri sveria net pusantro kilogramo.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 1:31 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:16 AM

Viena populiariausių TV žvaigždžių pirmadienį savo socialinių tinklų paskyrose paviešino rugsėjo mėnesį dienos šviesą išvysiančio žurnalo „O, The Oprah Magazine“ viršelio nuotrauką. „Kad tik visi tie plaukai būtų buvę mano! Man iš tiesų patiko turėti „antrą galvą“ ant pečių. Mano plaukai gerokai trumpesni, nėra tokios tvarkingos rutulio formos, be to, jie daug šviesesni. Ir tai man sukelia širdgėlą. Aš, kaip ir kiekviena moteris, trokštu įspūdingų, pavydėtinų plaukų“, – teigia 59 metų O.Winfrey.

Moteris dėkinga savo senelei, kuri vaikystėje rūpinosi jos plaukais. „Ji nuolat juos pindavo ir šukuodavo, kad išlaikytų stiprius. Pastaruosius 30 metų savo plaukus patikiu stilistui Andre Walkeriui, kuris tiesiog dievina eksperimentuoti su jais“, – sako Oprah.

Oprah atskleidžia, kad savaitgaliais leidžia savo natūraliai garbanotiems plaukams pailsėti – atsisako džiovintuvo bei plaukų tiesintuvo.

Oprah buvo tokia sužavėta naujausia savo nuotrauka, kurioje ji vilki prie kūno priglundančią oranžinę suknelę, kad nusprendė šią nuotrauką padaryti pagrindine savo „Facebook“ bei „Twitter“ paskyrose. Socialiniuose tinkluose ji taip pat pareiškė, kad šis „O“ viršelis – vienas iš jos mylimiausių per visą net 13 metų gyvuojančio žurnalo istoriją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.