Lietuvių kilmės režisieriaus filme sutiko vaidinti J.Lopez

Lietuvių kilmės kino režisieriaus Mariaus Weisbergo naujausiame filme sutiko filmuotis dainininkė ir aktorė Jennifer Lopez. Režisierius teigia, kad kaip tik dabar su žinoma atlikėja derasi dėl honoraro.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 6, 2013, 6:06 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 3:07 AM

Rusijoje dirbantis režisierius, kurio tikroji pavardė yra Marius Balčiūnas-Weisbergas, žymiąją atlikėją pakvietė vaidinti savojoje komedijos „Užsispyrėlio sutramdymas“ versijoje. Pirmąkart šis filmas, kuriame vaidino tokios Italijos žvaigždės, kaip Adriano Celentano bei gražuolė Ornella Muti, buvo sukurtas 1980 metais.

Rusijos interneto dienraščiui „Komsomolskaja pravda“ M.Weisbergas pasakojo, kad filmavimo darbai prasidės jau netrukus. Rusijos režisieriaus sukurtoje filmo versijoje vaidins ne mažiau ryškios žvaigždes, nei itališkoje.

„Atlikti pagrindinį vaidmenį mes pakvietėme J.Lopez. Jau tiksliai žinoma, kad ji filmuosis mūsų filme. Tai daryti aktorė sutiko oficialiai“, – kalbėjo režisierius.

Šiuo metu filmo kūrėjai derasi su amerikiečių žvaigždės vadybininkais dėl galimo honoraro, kuris gali būti visai nemažas, nes, pavyzdžiui, už dalyvavimą televizijos šou „American Idol“ J.Lopez buvo sumokėta 12 mln. JAV dolerių.

Naujasis M.Weisbergo filmas bus pastatytas anglų kalba, nes režisierius ketina užkariauti Holivudą. Štai kodėl J.Lopez vaidinamos herojės mylimąjį taip pat vaidins ne rusų, o amerikiečių aktorius. Dėl pagrindinio vyro vaidmens deramasi su aktoriais Geraldu Butleriu, George'u Clooney, Bruce'u Willisu.

Tik vienai rusų aktorei bus patikėtas nedidelis vaidmuo.

„Filmas bus labai įdomus. Jis bus pastatytas pagal mano paties sukurtą scenarijų. Įžymųjį „sutramdymo“ siužetą aš padariau dramatiškesnį“, – intrigavo režisierius.

Filmą žadama pradėti filmuoti 2014 metų gegužę San Franciske.

M.Weisbergas yra Maskvoje gimęs lietuvės ir žydo sūnus. Labiausiai jį išgarsino kino komedija „Meilė dideliame mieste“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.